Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boxspring Design showt verschillende nieuwe modellen tijdens VAKbeurs in De Woonindustrie

Uiteraard is Boxspring Design Roosendaal van Peter de Kock ook present op de voorjaarseditie van de Vakdagen in De Woonindustrie die vandaag (maandag 12 april) van start gaat. "In onze showroom zijn verschillende collecties te zien: van degelijke boxsprings voor de projectmarkt tot luxe boxsprings waarmee je je in een prachtig hotel waant", laat Edzard Schram weten.

"Van ons succesvolle merk PUUR staan meerdere uitvoeringen in vlak en elektrisch met een keur aan hoofdborden. Ook ons hoog/laag bed Comfort staat onder PUUR label in de showroom. De vraag naar dit bed met veel extra comfort is nog steeds sterk stijgend."

Blikvanger in de stand is de Sublime Collection. "Prachtige boxsprings met allure en een superieur ligcomfort. Opvallend zijn de grote hoofdborden welke in elke maat gemaakt kunnen worden. Een visitekaartje van ons bedrijf. Leuk om te vermelden is dat deze bedden aanvankelijk in een klein marktsegment zaten, maar nu omarmd worden door een steeds breder publiek", verklaart Edzard, die (potentiele) klanten graag verwelkomt in de showroom in Nieuwegein.

Meer informatie:
Boxspring Design B.V.
Nucleonweg 7
4706 PZ Roosendaal
Tel 0165-549404
info@boxspringdesign.nl 
www.boxspringdesign.nl 

Publicatiedatum: