Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Falmec Nederland kondigt verhuizing aan

Sinds de start van Falmec Nederland begin vorig jaar is het bedrijf enorm gegroeid. Dit brengt logistieke groeistuipen met zich mee. Hierdoor is de bedrijfsruimte in Noordwijk inmiddels te klein en is een verhuizing naar een nieuwe bedrijfsruimte in Lisse in gang gezet. De verhuizing verloopt in etappes, maar zal voor 1 april voltooid zijn. Het kantoor van Falmec Nederland verhuist ook mee. Dit weekend wordt het nieuwe kantoor in Lisse al ingericht, zodat we vanaf maandag 22 maart vanuit onze nieuwe omgeving kunnen werken.

 
Magazijn

“Op maandag 22 en dinsdag 23 maart leveren wij de orders t/m 2 april van artikelen die wij op voorraad hebben, uit aan onze relaties. De rest van die week heeft het externe magazijn nodig, om onze voorraad te verzamelen en klaar te maken voor transport naar ons nieuwe magazijn te Lisse. Dit zal op 29 maart plaatsvinden.”

Pickup
“In de eerste week van april gaan wij het magazijn zo inrichten, dat wij vanaf maandag 5 april zelf de orders kunnen picken en verzenden, wij hebben hiervoor ook reeds een magazijnmedewerker aangenomen. “

Showroom
In de komende maanden gaat het bedrijf ook een nieuwe showroom inrichten. Zodat de relaties kunnen worden ontvangen in een echte Falmec omgeving. Wanneer deze gerealiseerd is wordt hier een officiële aankondiging van gemaakt.

Falmec Nederland adreswijziging
Het nieuwe bezoek- en postadres van Falmec Nederland wordt: Vennestraat 24, 2161 LE Lisse. Het huidige telefoonnummer blijft ongewijzigd

Meer informatie:
Falmec Nederland
www.falmec.nl 

Publicatiedatum: