Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op 18 maart wordt webinar Wonderful Waste gehouden

A House of Happiness ontwikkelt van snijafval uit eigen productie circulaire gordijnenlijn

‘Afval’ is voor de meeste mensen letterlijk een smerig woord. Het moment wanneer een product zijn houdbaarheid is gepasseerd en we het maar weggooien. Afval, troep, waste. Maar waarom eigenlijk? Bij A House of Happiness kijken we verder. Van snijafval uit onze eigen productie hebben wij de circulaire Cirtain lijn ontwikkeld.

''Het was onze ultieme droom om van het snijafval uit onze eigen productie een ontwerp van een unieke gordijnstof te maken! Best een uitdaging, want eerder was dat nog niet gelukt. Samen met een textielvervezelaar en weverij in Europa zijn we enthousiast aan de slag gegaan.
Na een jaar hard werken kunnen we met trots zeggen dat we onze droom hebben verwezenlijkt. De opbrengst? Drie circulaire gordijnstoffen in twee prachtige kleuren! Wat zijn we blij dat we onze eerste stappen hebben gezet en onze circulaire ambities daarmee waarmaken.''

Webinar Wonderful Waste
Wilt u meer weten over het proces van snijafval tot nieuw gordijn? Hoe dit past binnen de huidige trends en hoe u dit praktisch met gevoel voor design kan toepassen in een nieuw interieur?

Op donderdag 18 maart van 15:00 - 16:00 uur geeft A House of Happiness een live webinar, waarin drie experts u meenemen in de wereld van Wonderful Waste.

Schrijf u hier in voor de webinar.