Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ga dit jaar voor een tuin met luxe terras

Als je een woning hebt met een achtertuin, mag je hier echt optimaal gebruik van maken. Dit doe je door het terras extra luxe te maken. Zo wordt het nog aantrekkelijker om tijd door te brengen in de buitenlucht. In dit artikel lees je hoe je jouw terras een luxe uitstraling geeft.



Tuin met ruime opzet
Vooral bij een wat kleinere achtertuin is het belangrijk om het terras niet vol te ‘proppen’ met allerlei items. Hierdoor zal het namelijk snel rommelig ogen. Probeer de opzet ruim te houden voor een ruimtelijk effect. Kies bijvoorbeeld liever voor één grote bank dan een aantal kleinere stoelen. Zorg er ook voor dat er genoeg beweegruimte overblijft.

Extra grote eettafel
Verlang je alweer naar die gezellig etentjes in de tuin met familie of vrienden? Dan mag een flinke eettafel zeker niet ontbreken. Dit jaar zijn extra grote eettafels in de tuin erg populair. Kies voor een robuust materiaal als hout of voor een moderne tuintafel van graniet. Voor een luxe uitstraling kun je beter wegblijven bij de goedkoop ogende tuintafels van kunststof. Pas daarnaast de stijl van de stoelen aan op de look van je nieuwe tafel.

Luxe loungeset
Heb je nog ruimte over voor een relax gedeelte in de tuin? Of vervang je een eettafel liever voor een hele grote loungeplek? Dan is een luxe loungeset natuurlijk een geweldige keuze. Een loungeset van hoge kwaliteit is weersbestendig en kun je vaak het hele jaar door buiten laten staan. Let bij het uitkiezen van de loungeset goed op de kleuren en materialen. Ga bij twijfel voor aardentinten of grijstinten. Dit past altijd mooi in een luxe tuin.

Terrasoverkapping
Het terras wordt nog mooier als je die nieuwe loungeset onder een overkapping kunt plaatsen. Om het plaatje helemaal compleet te maken, pas je de look van de terrasoverkapping aan op de uitstraling van de tuinmeubelen. Laat bijvoorbeeld de kleur zwart terugkomen of kies bij beide elementen voor aluminium.

Terras onderhouden
Het is belangrijk om niet alleen het gazon en de bloemen in de tuin te onderhouden, maar ook aandacht te besteden aan het terras. Houd de tegels mooi schoon en probeer mos of aanslag te voorkomen. Zo komt het luxe terras het beste tot zijn recht.

Luxe accessoires
Maak het luxe terras af met een aantal tuinaccessoires. Van een paar chique sierkussens tot een mooi dienblad met LED kaarsjes erop. Ook een speciaal buitenkleed past vaak mooi bij een luxe loungeset of grote tuintafel.

Publicatiedatum: