Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Keukenapparaat is meer dan alleen een hulpmiddel'

NEFF lanceert nieuwe collectie ovens

Graphite Grey is de naam van het verfrissend nieuwe design van de NEFF ovens, warmhoud- en vacumeerlades, afzuigkappen en koffiemachine. Door het toepassen van een hoogwaardig materiaal en eigentijdse kleur hebben we de handgrepen en roestvrijstalen zijlijsten geüpgraded. Een keukenapparaat is namelijk zoveel meer dan alleen een hulpmiddel in je keuken. 



Goede keukenapparatuur schept mogelijkheden

Een keukenapparaat is zoveel meer dan alleen een hulpmiddel in je keuken. Het verhoogt je kookplezier met functies die het je niet alleen makkelijker maken, maar die ook je ook heel veel meer mogelijkheden geven in de thuiskeuken. Dat weet we bij NEFF al jaren, vanuit onze eigen passie voor koken maken we met veel plezier apparatuur voor de enthousiaste thuischef. Met onze vernieuwende functies hebben we al menig kookavontuur veranderd.

Naar een hoger plan met neutraal grijs
Maar het gaat nog verder. Goede keukenapparatuur behoort ook een esthetische toevoeging aan je keuken te zijn. Graphite Grey geeft onze apparatuur een zelfverzekerde look die niet schreeuwt om aandacht, maar die de vertrouwde uitstraling van onze apparatuur naar een hoger plan tilt met een vernieuwende look die fantastisch aansluit op de huidige woontrends. Maar maak je geen zorgen; de geweldige kwaliteit is onveranderd.



Geheel nieuwe lijn met apparatuur
Per 1 maart lanceert NEFF de nieuwe Graphite Grey bakovens, combi-stoomovens en stoomovens. Daarnaast introduceren we een Graphite Grey inbouw koffievolautomaat en kunnen de ovens uitgebreid worden met Graphite Grey warmhoud- en vacumeerlades. Met behulp van de nieuwe Graphite Grey Seamless strips voeg je meerdere apparaten verticaal boven elkaar tot één harmonieus geheel. Om hierop aan te sluiten zijn ook de zwartglazen wandschouwkappen, zowel in diagonaal als verticaal design, geüpgraded met het nieuwe Graphite Grey design.

Nu 5 jaar garantie bij aankoop van 4 NEFF inbouwapparaten
Er is simpelweg geen excuus meer om niet te kiezen voor de harmonieuze look van een complete NEFF Graphite Grey keuken. En wanneer je nu kiest voor minimaal 4 NEFF apparaten, krijg je 3 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar standaard fabrieksgarantie.

Meer informatie:
NEFF
www.neff-home.com 

Publicatiedatum: