Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw concept voor Kludi keukenmengkranen

De keuken is anno 2021 het hart voor gezelligheid en gastvrijheid. Het samen met gezin, familie of vrienden kokkerellen en genieten, hoort voor velen tot de meest waardevolle momenten in het leven. 

Kludi - specialist in keuken- en badkamermengkranen - speelt hierop in met een nieuwe visie en concept op de keukenmengkraan. De mengkranenfabrikant heeft haar assortiment van keukenmengkranen kritisch herzien en grondig aangepast. De nieuwe visie op keukenmengkranen kreeg vorm in het concept ‘Kitchen Competence – Performance for Life’. Met dit nieuwe concept geeft Kludi haar assortiment een heldere, overzichtelijke structuur. Logisch ingedeeld, zowel voor de keukenspecialist als voor de consument. Bovendien introduceert Kludi een aantal noviteiten met verhoogd bedieningsgemak voor de gebruiker en een sterk vereenvoudigd installatiegemak voor de installateurs. Zo biedt het nieuwe keukenmengkranenconcept dubbel gemak en comfort.

Duidelijke assortimentsopbouw, innovatieve nieuwe producten: Kludi brengt het assortiment van keukenmengkranen onder in drie functionaliteitsklassen en drie designrichtingen. De Kludi MIX keukenmengkraan, leverbaar vanaf mei 2021, maakt deel uit van de ‘M-Line’ en is verkrijgbaar in de klassen ‘Comfort’ en ‘Comfort Plus’.

Gemak voor keukenspecialisten 
Kludi kan - dankzij haar bijna 100-jarige bestaan - putten uit een schat aan kennis en ervaring. Veel technologie die kenmerkend is voor de moderne keukenmengkraan, vond haar bron bij en door Kludi. Denk bijvoorbeeld aan de multi-aansluiting of de sensor gestuurde hybride keukenmengkraan. 
Kludi heeft de structuur van haar productassortiment strategisch geheroriënteerd. Die structuur is zowel voor de sanitair professional als de keukenspecialist duidelijker en daardoor makkelijker te begrijpen. 

Functionaliteit heeft prioriteit
De nieuwe, heldere structuur van het assortiment van keukenmengkranen is mede gebaseerd op geboden functionaliteit van de betreffende keukenmengkraan. De mengkraan is het meest gebruikte voorwerp in de keuken. Daarom tellen voor de gebruiker vooral de prestatie, de betrouwbaarheid, het bedieningscomfort en -gemak.

Kludi verdeelt haar assortiment in drie klassen: ‘Comfort’, ‘Comfort Plus’ en ‘Excellence’. Mengkranen uit de klasse ‘Comfort’ bieden alle basisfuncties die essentieel zijn in de keuken, zoals een draaibare uitloop om het water te richten waar het nodig is. Mengkranen in de categorie ‘Comfort Plus’ hebben nog een andere praktische functie, zoals een uittrekbare uitloop, een spoeldouche of een multi-aansluiting. De ‘Excellence’-mengkranen maken het werk in de keuken gemakkelijker met verschillende extra functies en bieden maximaal comfort.
Daarnaast heeft Kludi het assortiment van keukenmengkranen ingedeeld naar de vormgeving van de uitloop. De ‘M-Line’ omvat de gangbare, veelgevraagde mengkranen met een rechte uitloop. ‘L-Line’ staat voor mengkranen met een slanke, L-vormige, gebogen uitloop. ‘C-Line’ tenslotte kenmerkt zich door de halfronde, gebogen uitloop.

Minder is meer
Kludi combineert deze herstructurering van het assortiment met een geleidelijke afbouw van haar productgamma voor de keuken. De huidige 15 series met in totaal meer dan 80 varianten, worden teruggebracht naar slechts acht lijnen met zo'n 35 verschillende modellen. "Zoals we al succesvol hebben doorgevoerd in ons aanbod van badkamermengkranen, spitsen we nu ook ons aanbod van keukenmengkranen toe op wat de klant echt wil en nodig heeft", licht Kludi toe. “Voor de professionele partijen in de keukenbranche betekent dit sneller en eenvoudiger voorraadbeheer en meer overzicht en inzicht in het assortiment. Zo kan de keukenspecialist haar klanten ook beter de verschillen en mogelijkheden uitleggen en toelichten. Kortom: helderheid en overzicht biedt onze partners in de keuken- en installatiebranche gemak en snelheid. En daarmee is er meer ruimte voor aandacht voor hun corebusiness."

De keukenmengkraan die alles kan en alles heeft: op het aanrecht heeft de Kludi MIX een glansrol in chroom of is een blikvanger in elegant matzwart. In de klasse ‘Comfort Plus’ zijn varianten met zes extra functies beschikbaar - van een vaatdouche tot een kantelbare uitloop voor montage voor een raam.

KLUDI Is een Duitse specialist voor badkamer- en keukenmengkranen, douches, en douchesystemen. Met haar slogan ‘Water in Perfection’ onderstreept KLUDI haar streven naar de hoogste kwaliteit. Het assortiment van badkamermengkranen is gebaseerd op twee pijlers. In het segment ‘Smart Luxury’ zijn producten ondergebracht die perfect passen in helder gedefinieerde stijlrichtingen. Het segment ‘Pure Function’ biedt functionele mengkranen die zich kenmerken door kwaliteit en met hoog gebruiksgemak. Met ‘Shower Dreams’ biedt KLUDI voor beide segmenten passende doucheconcepten. Voor de keuken biedt het bedrijf met ‘Kitchen Competence’ een veelzijdig productassortiment aan keukenmengkranen. 

Al bijna 100 jaar geeft het internationaal opererende familiebedrijf op innovatieve wijze vorm aan het gebruik van water in keuken en badkamer. Met meer dan 1.000 medewerkers ontwikkelt, produceert en distribueert de KLUDI Groep in vele landen producten voor en via de vakhandel. Het hoofdkantoor is gevestigd te Menden, Duitsland. Wereldwijd zijn er 13 verkooporganisatie actief. De producten wordt gemaakt in drie Europese productiefaciliteiten. Via een joint venture wordt in de Verenigde Arabische Emiraten gebruik gemaakt van een lokale productiefaciliteit aldaar. 

Meer informatie:
KLUDI
www.kludi.com 

Publicatiedatum: