Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Visitor in zes nieuwe, natuurlijke tinten

Gardeco, gespecialiseerd in high-end decoratie, lanceert in maart nieuwe kleuren van The Visitor. De Belgische kunstuitgever presenteert zijn nieuwe collecties voor de komende lente en zomer. Het bedrijf breidt zijn aanbod van duurzame, hedendaagse en handgemaakte kunst- en designobjecten uit, waarbij onder meer nieuwe kleuren en een nieuw formaat voor het iconische beeldje worden geïntroduceerd.

The Visitor is van de hand van de Belgische ontwerper Guido Deleu. Om het nieuwe lenteseizoen 2021 in te luiden, breidt Gardeco haar huidige assortiment van 36 kleuren uit met een verfrissende mix van zes natuurlijke, vrolijke tinten. Elk van deze kleuren is gemaakt met natuurlijke pigmenten, lokaal geproduceerd in Brazilië door keramisten Selma Calheira, oprichter van de keramiekstudio Cores da Terra die The Visitor produceert.

Naast deze verfrissende nieuwe kleuren voor The Visitor, kondigt Gardeco een nieuwe maat ‘120’ aan om te voldoen aan de groeiende vraag naar middelgrote keramische en bronzen kunstvoorwerpen. De nieuwe Visitor 120 is vanaf maart 2021 verkrijgbaar in zowel gegoten brons als in keramiek in vijf bestverkochte kleuren.

Meer informatie:
Gardeco
Molendamstraat 12
8210 Zedelgem
+32 50 82 77 62
info@gardeco.eu 
www.gardeco.eu 

Publicatiedatum: