Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

The Visitor in zes nieuwe, natuurlijke tinten

Gardeco, gespecialiseerd in high-end decoratie, lanceert in maart nieuwe kleuren van The Visitor. De Belgische kunstuitgever presenteert zijn nieuwe collecties voor de komende lente en zomer. Het bedrijf breidt zijn aanbod van duurzame, hedendaagse en handgemaakte kunst- en designobjecten uit, waarbij onder meer nieuwe kleuren en een nieuw formaat voor het iconische beeldje worden geïntroduceerd.

The Visitor is van de hand van de Belgische ontwerper Guido Deleu. Om het nieuwe lenteseizoen 2021 in te luiden, breidt Gardeco haar huidige assortiment van 36 kleuren uit met een verfrissende mix van zes natuurlijke, vrolijke tinten. Elk van deze kleuren is gemaakt met natuurlijke pigmenten, lokaal geproduceerd in Brazilië door keramisten Selma Calheira, oprichter van de keramiekstudio Cores da Terra die The Visitor produceert.

Naast deze verfrissende nieuwe kleuren voor The Visitor, kondigt Gardeco een nieuwe maat ‘120’ aan om te voldoen aan de groeiende vraag naar middelgrote keramische en bronzen kunstvoorwerpen. De nieuwe Visitor 120 is vanaf maart 2021 verkrijgbaar in zowel gegoten brons als in keramiek in vijf bestverkochte kleuren.

Meer informatie:
Gardeco
Molendamstraat 12
8210 Zedelgem
+32 50 82 77 62
info@gardeco.eu 
www.gardeco.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven