Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontdek District East tijdens Antwerp Design Week

Stap binnen in het bruisende hart van District East, waar een opwindende mix van showrooms zich uitstrekt. Ontdek de diverse showrooms waar vier vooraanstaande deelnemers hun unieke visie op design presenteren.
Van meubelontwerpen tot verfijnd glaswerk en hoogwaardige outdoormeubelen, er is voor elk wat wils.

Onder de deelnemers bevinden zich:

  • Sempre In & Outdoor Living
  • Royal Botania
  • Henry Dean
  • Ju

Sempre in & outdoor living (Grensstaat 18, 2270 Herenthout)
Het team van Sempre In & Outdoor Living biedt een breed scala aan diensten en producten, waaronder handgeblazen glaswerk en hoogwaardige eiken- en teakhouten meubels.

Tijdens Antwerp Design Week kan je heel hun HQ vol natuurlijk geïnspireerde meubels ontdekken terwijl je in hun buitenkeuken geniet van een uitnodigende Ibiza-sfeer.

Royal Botania (Elsendonkstraat 146, 2560 Nijlen)
De specialist in luxe outdoor living. Met hoogwaardige materialen en een focus op duurzaamheid creëren ze een stijlvolle buitenomgeving. Hun ontwerpen combineren esthetiek, ergonomie en technische innovatie voor een perfecte mix van vorm en functie. Mis deze kans niet om hun volledige HQ te ontdekken.

Henry Dean & JU (Nijverheidsweg 13, 224O Massenhoven)

Henry Dean staat bekend om zijn exclusieve decoratieve glasobjecten, vervaardigd uit gerecycled glas. Een bezoek aan de showroom van Henry Dean is dubbel zo aantrekkelijk, want naast Henry Dean's ontwerpen vind je er ook de prachtige creaties van Ju. Dit glas- en meubeldesignmerk biedt stijlvolle moderne designs in een scala van unieke kleuren.

Mis deze kans niet om een bezoek te brengen aan deze inspirerende showrooms gewijd aan glaswerk.



District East is gemakkelijk bereikbaar tijdens de Antwerp Design Week. Maak gebruik van shuttles, taxi's of je eigen vervoer, met voldoende parkeergelegenheid beschikbaar aan elke showroom. Registreer je tijdens de maand april voor Antwerp Design Week en maak kans op een giveaway: hotelovernachtingen, restaurantbonnen en meer.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
info@adw.life
www.adw.life

Publicatiedatum: