Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Crypton Home:

'Woonkamer nu ook klaslokaal en directiekamer'

'De woonkamer is nu ook klaslokaal en directiekamer. Consumenten brengen meer tijd thuis door dan ooit tevoren en worden zich in toenemende mate bewust van de manier waarop meubelen bijdragen aan hun welbevinden. In veel gezinnen doet de woonkamer nu ook dienst als kantoor en klaslokaal en het daarom belangrijk dat meubelen en meubelstoffen van hoge kwaliteit en duurzaam zijn.'

- Consumenten zijn op zoek naar producten waarmee zij een veilige haven kunnen creëren om te ontsnappen aan de stress en gevaren van de buitenwereld en hechten hierbij veel belang aan comfort, flexibiliteit, duurzaamheid en productiviteit.

- Meer dan alleen schoon: Bescherming tegen ziekteverwekkers en schone, hygiënische oppervlakten zijn nu nog belangrijker geworden voor consumenten.

- Eenvoudig schoon te maken: Het gemak van zelfreinigende en eenvoudig schoon te maken stoffen zijn populairder dan ooit bij de hedendaagse, drukbezette consument die meer dan ooit op zoek is naar praktische, tijdbesparende oplossingen.

- Antimicrobieel: Antimicrobiële materialen, zoals Crypton Home, voorkomen de groei van micro-organismen, gaan het ontstaan van nare geuren als gevolg van bacteriën tegen en verlengen de levensduur van stoffen meubelen.

De prestaties van Crypton zijn niet veranderd maar sinds het begin van de pandemie is de vraag wel exponentieel gegroeid.  

Hier volgt een voor de hand liggende boodschap die op onderzoek is gebaseerd en waarvoor gebruik werd gemaakt van trendvoorspellingen met betrekking tot het consumentengedrag tijdens de pandemie. Hier volgen de hoofdpunten:

-         Kwaliteit boven alles

-         Het huis als toevluchtsoord

-         Robuust

-         Praktisch

-         Meer dan schoon alleen

De belangrijkste punten uit Cryptons boodschap nader toegelicht:

Kwaliteit boven alles
Nu mensen het grootste deel van hun tijd thuis doorbrengen, ontstaat er een sterkere connectie met het interieur. Mensen worden zich bewust van de impact die alledaagse items, zoals meubelen, op hun welbevinden hebben, waaruit de wens voortvloeit naar mooie, comfortabele, praktische en  eenvoudig te onderhouden meubelen.

Het huis als toevluchtsoord
Consumenten zijn op zoek naar producten waarmee zij hun huis kunnen transformeren tot een toevluchtsoord, waarbij zij veel belang hechten aan comfort, gemak en productiviteit. Met keuze uit stoffen zoals velours, linnen, chenille en bouclé in een rijk en levendig kleurenpalet biedt Crypton hiervoor de mogelijkheid. Met Crypton beklede meubelen laten mensen genieten van een gezellig, schoon en prachtig interieur.

Robuust
Nu werk en school zich voornamelijk thuis afspelen, is het belangrijk dat meubelen en bekledingsstoffen van hoogwaardige kwaliteit en slijtvast zijn.

Praktisch
Het leven is al ingewikkeld genoeg en de angst voor ziekteverwekkers is groot. Het reinigen van oppervlakten is daarom nog belangrijker geworden. Eenvoudig te reinigen stoffen die gemakkelijk hygiënisch schoon te maken zijn, besparen tijd en stress.

Meer dan alleen schoon
Een bijkomend gemak is het dat de stof meer dan alleen reinigbaar is. Het antimicrobiële materiaal van Crypton Home is voorzien van een permanente technologie op basis van zilverionen die micro-organismen afstoot en beschermt tegen bacteriën die nare geuren veroorzaken, waardoor de levensduur van de stof wordt verlengd.

Crypton Home is gemaakt voor nu
Kort overzicht producteigenschappen:

-         Eenvoudig te reinigen dankzij vlek- en vuilafstotende eigenschappen

-         Ideaal voor dagelijks gebruik

-         Bevat geen schadelijke chemicaliën

-         Beschermt tegen vlekken op water- en oliebasis

-         Bescherming verankerd in iedere vezel van stof en gedurende de gehele levensduur van de stof

-         Voorkomt de groei van bacteriën die nare geuren veroorzaken

-         Gemakkelijk onderhoud, geen agressieve reinigingsmiddelen nodig

-         GREENGUARD Gold Certified

-         Getest, vervaardigd en geïnnoveerd in de VS

Een Crypton huis is een gezond huis
-         Crypton ontwikkelt textieloplossingen die een veilige, prachtige, schone en geurloze woon-, werk- en speelomgeving garanderen.

-         Crypton maakt het leven hygiënischer en gemakkelijker

-         De vlek- en vuilafstotende eigenschappen van Crypton Home zijn gepatenteerd en gewaarborgd gedurende de gehele levensduur van de stof.

-         De eenvoudig te reinigen Crypton-stoffen werden ontwikkeld om topprestaties te leveren. Deze stoffen werden tot op moleculair niveau ontwikkeld en beiden een levenslange bescherming tegen vlekken, vocht en geuren. Hierdoor zijn vlekken op water- of oliebasis snel en gemakkelijk te reinigen.

-         Crypton Home-stoffen verlengen de levensduur van meubelen. We beloven meer dan alleen mooie, hoogwaardige interieurstoffen, we beloven duurzame oplossingen.

Meer informatie:
Crypton Europe
guy@crypton.com 
www.crypton.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven