Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuuci presenteert nieuwe Ocean Master Max Northstar parasolmast

De nautisch-geïnspireerde Northstar Mast is een verrijking voor iedere maststijl uit de Ocean Master Max-collectie en voegt een architecturaal element toe dat innovatieve parasoltechnologie naar een hoger niveau tilt. Dat meldt TUUCI in een persbericht.

De Northstar Mast roept met zijn materialenmix herinneringen op aan zeiljachten en luxe hedendaagse meubelen en heeft een tijdloze uitstraling, met zijn gepolijste randen die zichtbaar zijn tussen de gebogen profielen, en waarbij gekozen kan worden uit rustige houttinten of neutrale gepoedercoate kleuren.

Stijlvol afgewerkt
De exclusieve Aluma-teak op aluminium-afwerking van TUUCI is leverbaar in een scala aan houttinten passend bij iedere buitenruimte. In combinatie met de authentieke teak-optie uit de Nautical Teak-collectie en onze premium gepoedercoate afwerkingen, biedt Northstar Mast unieke combinaties die bestand zijn tegen weer en wind en die schaduw en comfort bieden.

Northstar Mast stijlopties
De Northstar Mast is beschikbaar voor de verschillende parasolstijlen uit de Ocean Master Max-collectie. Zie onderstaande parasolstijlen en productdetails voor meer informatie over maten, vormen en opties.

De Northstar Mast is een geavanceerde constructie en esthetisch hoogtepunt op het gebied van parasolontwerp, waarvoor gebruik is gemaakt van het TUUCI ‘channel and ridge’-systeem, waarop patent is aangevraagd.  De steel van de Northstar Mast is leverbaar in authentiek teak, zes Aluma-teak uitvoeringen en zeven premium poedercoatafwerkingen. Het baanbrekende ontwerp van deze parasol is leverbaar met alle innovatieve en award-winnende liftsystemen van TUUCI.

Meer informatie;
TUUCI
www.tuuci.com 

Publicatiedatum: