Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ethimo brengt tuinset op de markt en gaat voor gezellig samenzijn

Nieuwe loungecollectie Ethimo geïnspireerd op 19e eeuwse stadsdesign

Tuinmeubelmerk Ethimo lanceert een nieuwe collectie, Venexia. Deze serie is een eerbetoon aan de functionele elegantie van meubilair dat typisch is voor het stadsleven aan het einde van de negentiende eeuw. Het is de nieuwe ontwerpuitdaging van Ethimo en Luca Nichetto.



Een loungecollectie geïnspireerd op het negentiende-eeuwse
stadsdesign, met toevoeging van de esthetische en functionele aspecten van meubilair voor hedendaags residentieel of contractgebruik, waarbij het doel is om de kwaliteit van de buitenruimte te verbeteren en een nieuwe al fresco feel-good ervaring te garanderen.

De structuur van de meubelen, die visueel doet denken aan ouderwetse balustrades, bestaat uit een geraffineerd-harmonieuze reeks zeer dunne aluminium latten, die met ad hoc-vormen zijn gevormd om uniformiteit te garanderen. Het resultaat is een collectie met grote proporties, licht voor het oog en toch een gevoel van degelijkheid en robuustheid uitstralend.



Venexia bestaat uit lounge fauteuils, een tweezitsbank en een chaise longue die afzonderlijk kunnen worden gebruikt of samen kunnen worden opgesteld om een grote bank of een daybed te creëren. De collectie omvat ook bijzettafels met bladen in lavasteen of geëmailleerd terracotta, verkrijgbaar in twee maten: 90 cm diameter en 42,5 cm hoog, of met een diameter van 60 cm en een hoogte van 48 cm. De modulariteit van de elementen maakt het mogelijk om aangename composities te creëren om een grote verscheidenheid van buitenomgevingen in te richten met een delicaat gevoel van harmonie voor gezellig samenzijn in comfort.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com 

Publicatiedatum: