Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Abimis ontwerpt keuken voor buiten

De binnenplaats van een indrukwekkend gebouw uit het einde van de 18e eeuw in Brera, een historische en charmante wijk in het hart van het oude Milaan, is omgetoverd tot een uitzonderlijke 'showcase' voor een ongekende interpretatie van Atelier, de iconische keuken van Abimis.



Atelier is hier in een elegante versie gebouwd, met een compacte structuur, waardoor de eigenaars bij warmer weer buiten kunnen koken en bij de eerste tekenen van de herfstkou naar de wintertuin van dit exclusieve huis kunnen 'verhuizen'. Dankzij zijn volumes en de technische kenmerken die hem kenmerken, voegt de Atelier keuken tegelijkertijd waarde toe aan een buiten- en binnenomgeving.

Atelier, in zijn speciale configuratie voor buiten, benadrukt ook de waarde van koken in de open lucht, en suggereert niet alleen een nieuwe manier om uw buitenomgeving aan te passen, maar ook om te genieten van een hedendaagse keuken als een plaats voor herontdekte gezelligheid. De samenstelling is volledig in roestvrij staal, een legering die de keuken bestand maakt tegen temperatuurschommelingen, slechte weersomstandigheden en schade door atmosferische corrosie.

Volledig op maat, niet alleen wat de afmetingen betreft, maar ook wat de wensen van de eigenaars betreft, behoudt de keuken zijn typische vierkante deuren en de onmiskenbare zorgvuldige, elementaire en formele vormgeving.

Abimis brengt de veelzijdigheid en kwaliteit van een professionele keuken naar buiten.
Dit buitenaanbod is het perfecte voorbeeld van stijl- en designbeleving, waarbij de constructie-evenwichten, zoals stabiliteit, stevigheid en ergonomie, samenkomen met de grootst mogelijke efficiƫntie en functionaliteit. Buiten koken wordt zo een verrassend 'plan', in staat om een nieuwe ervaring te creƫren om in contact te komen met de natuur en een nieuwe 'vorm' van ontspanning en gezelligheid in de open lucht.

Meer informatie:
Abimis
www.abimis.com 

Publicatiedatum: