Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Umage presenteert haar eerste eettafel

Meubelbedrijf UMAGE presenteert haar eerste eettafel ooit gemaakt. "We presenteren Comfort Circle, onze eerste eettafel ooit, die met veel oog voor detail en vakmanschap werd vervaardigd, hetgeen terugkomt in de fraaie tafelpoten met gegroefde accenten, die zintuigen prikkelen."

De Comfort Circle-eettafel heeft massief houten poten en een tafelblad van eikenfineer. Deze ronde eettafel creëert een subtiele lichte sfeer en is daarom perfect voor kleinere ruimtes. Dankzij haar vormgeving nodigt deze tafel uit tot gesprekken. Comfort Circle werd ontworpen door Søren Ravn Christensen, mede-oprichter en creatief directeur van UMAGE. De eettafel heeft een speciale plek in zijn hart, zo zegt hij: “Wat is er geruststellender dan de gedenkwaardige momenten die je met je naasten deelt aan tafel, terwijl je samen eet, lacht en praat?”

De tafel is verkrijgbaar in eiken of zwart eiken en heeft een diameter van 120cm, wat ideaal is voor vier personen. De tafel is veelzijdig en komt zowel in particuliere interieurs als in openbare ruimtes goed tot zijn recht. Het meubel is geschikt voor intieme ontmoetingsplaatsen als grotere horecagelegenheden.

Meer informatie:
UMAGE
www.umage.com 

Publicatiedatum: