Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Olivier Declemy brengt met Puente exclusieve hoofdeinden op de markt

"Decoratieve en comfortabele separatie tussen bed en wand. We breiden de collectie voortdurend uit met nieuwe interieurproducten", vertelt Olivier Declemy van Puente. "We hadden al een uitgebreide collectie meubelen, maar daar komen nu ook decoratieve, comfortabele hoofdeinden voor het bed bij."
Zoals klanten van Puente gewend zijn biedt bedrijf een ruime keuze in stoffen, afwerkingen, mogelijkheden en maten. Naast dat de hoofdborden op maat te bestellen zijn kunnen klanten ook een eigen vorm doorgeven."Wij werken op aanvraag, en niet met voorraden. Alles wordt met de hand gemaakt door Europese ambachtslieden (Spanje). Daarom zijn speciale wensen en elke denkbare stof mogelijk. Klanten kunnen ook een eigen stof inzenden, dit maken de meubels onderscheidend en met een persoonlijke touch/eigen karakter.Puente
Puente heeft meerdere betekenissen: Puente betekent in het Spaans brug, maar betekent meer dan alleen een brug het kan ook een netwerkbrug betekenen. Wij zien Puente als een brug van meubelen van het Zuiden (Spanje) naar het Noorden zoals (Nederland). Wanneer Spanjaarden een vrije dag hebben op donderdag door bijvoorbeeld een nationale feestdag en ze nemen die vrijdag erna vrij dan noemen ze dat een Puente (overbrugging/mini vakantie).Meer informatie:
Puente
info@puente.top 
www.puente.top  

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven