Daantje de Vaan en Roberto Treffers:

'Verlichting dankzij corona geen sluitpost meer'

'Verlichting is dankzij corona geen sluitpost meer'. Daarover zijn Daantje de Vaan van Lichtstudio De Vaan en Roberto Treffers van Licht- en Lichtplanadvies het eens. Zij zien tijdens de coronaperiode een duidelijke verschuiving naar interesse voor hoog kwalitatieve verlichting. Vanuit de showroom in het ETC Design Center in Culemborg wordt meer en meer gevraagd naar expertise op het gebied van LED technologie. Daantje en Roberto, gecertificeerd lichtplanspecialist, adviseren uiteenlopende opdrachtgevers op het gebied van de nieuwste LED toepassingen.

Square in Circle is een high-end Engels Designmerk dat Lichtstudio De Vaan exclusief vertegenwoordigt in de Benelux.

De komst van LED technologie heeft er voor gezorgd dat kennis van de materie een echt specialisme is geworden. Steeds vaker worden zij betrokken bij nieuwbouw- en verbouwingsprojecten. Roberto als lichtexpert, adviseert vanaf de ontwerpfase de juiste toepassingen van verlichting voor iedere omgeving en ruimte. Retail, kantoren, kunstgaleries, woningen en zelfs autoshowrooms maken gebruik van hun specialistische kennis. Samenwerking met alle betrokken partijen is de nieuwe sleutel tot kwalitatief hoogwaardige verlichtingsoplossingen.

De Shoemaker is een armatuur van het hoogwaardige Spaanse merk Grok, de vilten afwerking zorgt voor akoestische demping. Bovendien is de kleurtemperatuur naar warm wit in te stellen voor een meer intieme sfeer.

Lichtstudio De Vaan is importeur van diverse hoogwaardige designmerken voor binnen- en buiten verlichting. Zij leveren decoratieve en technische verlichting die volledig naar eigen smaak en afwerking samengesteld kan worden.

Detail van de Shoemaker.

Meer informatie over verlichting en lichtadvies is te vinden via www.lichtstudiodevaan.nl en www.lichtplanadvies.eu.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven