Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Expertise gebundeld op het gebied van voedselbereiding en koken"

Fusie leidt tot Franke Home Solutions

In juli 2020 kondigde de Franke Groep de fusie aan van de
Faber Hoods & Cooking Systems en Franke Kitchen
Systeemdivisies. Vanaf 1 januari 2021 opereert de divisie onder de naam Franke Home Solutions. De Franke Group bundelt daarmee haar expertise op het gebied van voedselbereiding en koken voor de woonkeuken. De visie is om aanwezig te zijn in elk huishouden met een Franke ankerproduct.



De nieuwe naam Franke Home Solutions staat niet alleen voor voedselbereiding (kommen, gootstenen en kranen enz.) en koken (kappen en kookplaten), maar weerspiegelt ook het perspectief om de divisie expertise om zijn aanwezigheid in de keuken te vergroten. Barbara Borra, President/CEO van de Franke Home Solutions Division beschrijft de redenen als volgt: "Met de nieuwe divisie hebben we stellen we ons ten doel om onze aanwezigheid in de
Keuken. Onze ankerproducten moeten fungeren als deuropeners voor
uit te breiden naar nieuwe ruimtes, zoals met binnenluchtkwaliteit."

"Onze visie is om in elk huishouden aanwezig te zijn met onze innovatieve oplossingen. Franke Home Solutions richt zich niet alleen op hoogwaardige producten maar ook op end-to-end oplossingen. Met een complementaire, perfect op elkaar afgestemde assortiment van producten uit één enkele bron en eenvoudigere verkoop en dienststructuren Daarbij, we kunnen echte toegevoegde waarde creëren voor onze stakeholders - het bedrijfsleven partners, eindgebruikers en werknemers."

Meer informatie:
Franke
www.franke.com 

Publicatiedatum: