Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Enkel voor vakbezoekers op afspraak geopend

DWI sluit deuren voor consument uit solidariteit met retailer

Vorige week informeerde inkoopcentrum De Woonindustrie (DWI) al over de openstelling van de Woonindustrie, echter gezien de strenge Covid-19 maatregelen die de retail treft, heeft het inkoopcentrum besloten het beleid omtrent opening aan te passen. 

"Uit solidariteit met de retailer zullen wij, zolang als de winkels hun deuren moeten sluiten, enkel voor de vakbezoekers op afspraak geopend zijn. Consumenten kunnen, vooralsnog, tot en met 19 januari de Woonindustrie niet bezoeken", aldus DWI.Vakbezoeker
Als vakbezoeker blijft het mogelijkheid om De Woonindustrie te blijven bezoeken, tijdens openingsmomenten, uitsluitend op afspraak met exposant(en). Tijdens het bezoek is het toegestaan om met maximaal twee personen gelijktijdig aanwezig te zijn.

Maandagen
Ook op maandagen zijn mensen welkom, echter ook uitsluitend op afspraak met een exposant. Wegens de afgekondigde maatregelen zal niet elke exposant aanwezig zijn in de showroom. Belangrijk om dit dus vooraf te verifiëren door contact op te nemen met de betreffende fabrikant. Bij afwezigheid van de exposant is het wellicht wel mogelijk de showroom te bezoeken. De exposant dient hiervoor toestemming te geven aan u en aan het team van De Woonindustrie.

Digitale gezondheidscheck
Verder maakt nog eens duidelijk dat mensen bezoekers alleen welkom zijn, op het moment dat iemand geen klachten heeft. Bij het tonen van de QR toegangscode wordt ook de gebruikelijke digitale gezondheidscheck uitgevoerd.

Catering
Verder is er geen enkele dag catering aanwezig in het atelier. Wel is het mogelijk catering te bestellen en te laten bezorgen. Via Nieuwegeinse Catering Company kan eten besteld worden. De bestelde lunch ligt dan klaar bij de receptie van DWI.

De Woonindustrie is als B2B inkoopcentrum geopend van
maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur. Vrijdag 25 december t/m zondag 3 januari is zij gesloten.

Heeft u vragen of twijfel, bel gerust naar ons algemene
nummer 030-303 2700 of mail naar info@dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.