Inkoopcentrum De Woonindustrie blijft geopend

Zoals bekend heeft het kabinet vergaande maatregelen afgekondigd om de Covid-19 besmettingen aan banden te leggen. Als B2B inkoopcentrum blijft De Woonindustrie geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur. Vakbezoekers blijven dus dagelijks welkom, zij het op genoemde tijden en uitsluitend op afspraak met de exposant(en). Er mogen maximaal twee personen gelijktijdig aanwezig zijn, dus de vakbezoeker zelf en maximaal één ander persoon. Ook op maandagen zijn belangstellenden welkom, echter ook uitsluitend op afspraak met een exposant. 'Wegens de afgekondigde maatregelen zal niet elke exposant aanwezig zijn in de showroom. Belangrijk om dit dus vooraf te verifiëren door contact op te nemen met de betreffende fabrikant. Bij afwezigheid van de exposant is het wellicht wel mogelijk de showroom te bezoeken. De exposant dient hiervoor toestemming te geven aan u en aan het team van De Woonindustrie. Wij zullen dan de verlichting aan doen en u ontvangen', laat de directie in een nieuwsbrief weten.

Consument
Het is toegestaan om het B2B centrum met een consument te bezoeken. De consument dient echter altijd begeleid te worden door een vakbezoeker.
Vanzelfsprekend is het dat DWI zonder klachten bezocht mag worden heeft. 'Check dit ook bij uw eventuele relatie(s). Bij het tonen van de QR toegangscode wordt de gebruikelijke digitale gezondheidscheck uitgevoerd'.
Hoewel er tijdens de bezoeken geen beroep gedaan kan worden op de catering in het atelier, is het wel mogelijk catering te bestellen en te laten bezorgen. 'Via deze website bestelt en betaalt u eenvoudig. Uw bestelde lunch ligt dan voor u klaar bij de receptie van DWI'.

Gescand
Elke bezoeker wordt bij de entree en bij vertrek gescand/geregistreerd zodat DWI precies weet wie in het pand aanwezig is. Andere punten van aandacht zijn:
- Het 1,5 meter beleid blijft van belang. Zowel in de openbare ruimten als in de showrooms.
- Evenals handen wassen, handen desinfecteren en hoesten en niezen in de elleboog. Desinfectiematerialen zijn verspreid in het pand aanwezig;
- Het is verplicht een mondkapje te dragen in het pand;
- Door het hanteren van looproutes, 1 hoofdingang en 1 hoofduitgang én bovenstaande maatregelen is het mogelijk bij De Woonindustrie veilig en verantwoord inkopen te (blijven) doen.

Heeft u vragen of twijfel, bel gerust naar ons algemene
nummer 030-303 2700 of mail naar info@dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.