Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hans Rodink van verlichtingsfabrikant Steinhauer:

"Onze online shops in Europa hebben een behoorlijke online groei doorgemaakt"

2020 was voor veel ondernemers een roerig jaar. Zo tegen het einde van het jaar, dat gedomineerd werd door de perikelen rond Covid-19, blikken we met een aantal personen uit de branche terug op het afgelopen jaar. Ook nemen we alvast een kijkje in 2021. Wat gaat ons het nieuwe jaar brengen?
 
Die en andere vragen leggen we Hans Rodink van verlichtingsfabrikant Steinhauer voor."Wij blikken naar volle tevredenheid terug op 2020.
Echt een hoogtepunt is niet aan te geven maar ondanks de covidperiode is er bij de consument veel behoefte om thuis wat aan het interieur aan te passen. Daar hebben wij mede voordeel van ondervonden. Daarnaast hebben wij in Europa een aantal online shops als klant en die hebben een behoorlijk groei doorgemaakt mede doordat consumenten thuis moesten blijven."

"Het dieptepunt is natuurlijk de gehele coronaperiode in het algemeen. Voor ons, om een dieptepunt te noemen, is het overlijden van onze klant Dhr. de Haas van de Haas verlichting in Deventer, door de corona. Voor 2021 hopen we in ieder geval dat het coronavirus onder controle te krijgen is en dat al onze medewerkers gezond blijven. Het zou fijn zijn om ook nog onze groei in Europa in 2021 voort te zetten."

"Momenteel wordt onze showroom weer aangevuld met veel nieuwe artikelen dus 2021 zien we hoopvol tegemoet. We ontvangen in 2021 daarom weer graag veel klanten om al het moois te laten zien. De ontwikkeling en kwaliteit van nieuwe producten staat bij ons hoog in het vaandel."