Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gaggenau blikt terug op afgelopen jaar en ziet omzet stijgen

Fabrikant van keukenapparatuur opent in juni 2021 nieuwe showroom

Gaggenau, producent van keukeninbouwappartuur, die actief is in het exclusieve segment blikt tijdens een gesprek met haar klanten terug op het afgelopen jaar. "2020 is voor ons bedrijf een goed jaar geweest", vertelt Piet-Jan van der Meijs van Gaggenau Nederland.



"In april hebben we de kookplaat met geïntegreerde afzuiging geïntroduceerd. Kort na deze introductie heeft deze kookplaat een iF Design Award ontvangen. De kookplaat is uniek doordat het een magnetische bedienknop heeft, zodat de knop er ook af kan. Bij Gaggenau kijken we altijd naar gebruiksgemak. Zo kan, wanneer de knop eraf is, de glasplaat makkelijk schoongemaakt worden. En met de knop erop is de bediening voor eenieder eenvoudig."



"Vlak na de lancering van onze kookplaat zijn we ook met onze nieuwe stoomoven op de markt gekomen. De ovenruimte is vergroot naar 50 liter. Deze is zeer goed ontvangen. De omzet is met 150% stevig gegroeid en de afzet is 25% hoger. Het voordeel van deze stoomoven is dat hij een automatische reiniging heeft. Er zijn uitvoeringen met een waterreservoir, maar de meeste consumenten kiezen voor de versie met vaste wateraansluiting en -afvoer."



In oktober heeft de Duitse fabrikant van keukenapparatuur Glassdraft gelanceerd. "Glassdraft is een downdraft afzuigkap waarbij een glasplaat aan het einde van het kookveld omhoog komt voor de afzuiging. We zien dat dit design vaak wordt gebruikt in de modernere woningen. In strakke keukens komt de nieuwe Glassdraft goed tot zijn recht." De Glassdraft is nu verkrijgbaar in een 80 centimetervariant, maar wordt in 2021 ook leverbaar in 90 centimeter breed.

2021
"Het nieuwe jaar belooft voor Gaggenau een jaar te worden met veel noviteiten. Daarnaast hopen we in juni 2021 ook onze nieuwe flagshipshowroom in Hoofddorp te openen. Hier kunnen klanten dan ook echt onze apparatuur ervaren als juwelen in de keuken."

"Ondanks de coronacrisis die de wereld in zijn greep heeft gehouden hebben wij een mooie omzetstijging behaald. Gaggenau heeft in Nederland een stijging gemaakt van ruim 15% ten opzichte van 2019. Deze lijn hopen we in 2021 door te zetten."

Meer informatie:
Gaggenau Nederland
www.gaggenau.nl 

Publicatiedatum: