Trendrapport van Axalta Coating Systems belicht vier nieuwe trendthema's

Het vibes trendreport van Axalta Coating Systems (NYSE: AXTA) is een magazine over de kleuren en effecten waarmee architecten en ontwerpers kunnen inspelen op metalen ondergronden. Uniek in de poederlaksector. Elk trendreport barst van de inspirerende voorbeelden en verhalen en biedt een prachtig overzicht van de manieren waarop de verschillende kleuren, texturen en kenmerken van poedercoatings elk project en elk ontwerp bijzonder kunnen maken.

Sally Put, Axalta Colour Expert, inspiratrice en redactrice van het magazine vertelt: “Met elke editie van vibes duiken we eigenlijk in de kleurenarcheologie van de toekomst. En de toekomst van kleuren in architectuur en design ziet er altijd stralend en vernieuwend uit. De heropleving van het eclecticisme, de maatschappelijke invloeden en het samengaan van het oude en het nieuwe zijn een zinderende smeltkroes voor kleurencombinaties, effecten en afwerkingen. De duurzame veelzijdigheid van poedercoating is ideaal voor de metalen ondergronden van de toekomst.”

In de tiende editie van het vibes trend report belichten we weer vier nieuwe trendthema's: Intuition, Refuge, Core en Cavernous. Bij elke trend horen zes kleuren, waardoor in dit magazine liefst 24 fantastische kleuren aan bod komen. Kleuren waarvoor Axalta zowat over de hele wereld inspiratie zocht in de samenleving en die in de nabije toekomst beslist de toon zullen zetten. De kleuren en tinten vertellen het verhaal van elk thema tegen een achtergrond van adembenemende gevels.
Vibes 2.2020 bevat twee nieuwe, uiteenlopende moodboards die wat dieper ingaan op de maatschappelijke trends van dit ogenblik. In elk moodboard belichten we een selectie RAL-poederlakkleuren die de sfeer perfect tot uiting brengen. Ons productaanbod op basis van RAL-kleuren is beschikbaar in een matte, zacht glanzende, hoogglanzende of fijne structuurafwerking die naadloos bij elk design past. Bovendien bieden we ze aan in onze standaard architecturale versie van Alesta® AE of Alesta® SD SuperDurable om in te spelen op de verschillende behoeften op het gebied van kwaliteit. In de rubriek 'designer vibes' lichten architecten en ontwerpers uit heel Europa toe hoe ze met kleur en poedercoatings hun projecten, ontwerpen en objecten een eigen persoonlijkheid en een bijzondere betekenis geven. Bij elke editie van het vibes trend report zit een handige kleurenwaaier met stalen van de kleuren die in het magazine te zien zijn. Ga voor meer informatie en om het vibes magazine en de kleurenwaaier te bestellen naar www.axalta.be/vibes-2.2020

Over Axalta
Axalta Coating Systems is een toonaangevend wereldwijd bedrijf dat uitsluitend gericht is op coatings en zijn klanten voorziet van innovatieve, kleurrijke, mooie en duurzame oplossingen. Van lichte OEM-voertuigen, commerciële voertuigen en autoschadehersteltoepassingen tot elektromotoren, gebouwen en pijpleidingen, onze coatings zijn ontworpen om corrosie te voorkomen, de productiviteit te verhogen en de materialen die we lakken langer te laten meegaan. Axalta kan bogen op ruim 150 jaar ervaring in de coatingsector. Onze 14.000 medewerkers doen er elke dag opnieuw alles aan om meer dan 100.000 klanten in 130 landen een uitmuntende service te bieden met de allerbeste coatings, hoogwaardige systemen om ze aan te brengen en spitstechnologie. 

www.axalta.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.