Peter van den Boogaard: "Met dit concept in Loods5 zijn we zeer uniek"

Betonlooktafels uit Brabant veroveren de markt

Afgelopen zomer is Peter van den Boogaard begonnen met een nieuw concept voor zijn betonlooktafels. "In Loods5 hebben wij een stand geplaats met een configurator. Klanten konden daar hun eigen tafel samenstellen. Voor ons was dit een test of het zou aanslaan. We hebben toen de nodige wijzigingen kunnen aanpassen in het systeem", weet Peter te vertellen. Hij is eigenaar van Bogard en The Tabletop Company (TTC) uit Bergeijk.


Peter v/d Boogaard, met rechts de stand van het bedrijf bij Loods5.

Inmiddels is Peter met zijn bedrijf zover dat het proces vrijwel vlekkeloos verloopt. "Deze week hebben wij de shop-in-shop in Loods5 uitgebreid met een verkoopdisplay. Nu kunnen alle klanten hun eigen afwerking en vorm gemakkelijk uitkiezen.
Eerst kunnen ze kiezen voor het tafelblad uit meer dan 10 vormen, vervolgens 100 of meer verschillende afmetingen en de afwerking. Afsluitend kan de klant kiezen welk onderstel ze willen." "Met dit concept zijn we zeer uniek. Normaal kan je kiezen uit de standaardafwerking en afmetingen. Maar nu zijn we zover dat we bijna alles kunnen maken wat de klant vraagt; tafels tot vier meter lang zijn daarbij geen uitzondering.” 

"Wekelijks zien wij de vraag stijgen naar onze tafels en we zien dit voorlopig nog niet stoppen", besluit de Brabander.

Meer informatie:
The Tabletop Company
info@tabletopcompany.nl  
www.tabletopcompany.nl 
www.aquila-tablelegs.com   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.