SUITE702 ontwerpt kussens voor ogen

De feestdagen staan voor de deur en de vraag naar vernieuwende en sustainable cadeautjes stijgt. Het bad- en beddengoedmerk SUITE702 heeft een paar leuke cadeausuggesties voor onder de boom: de aromatische eye-pillows. Eco friendly en zero waste door het gebruik van restjes duurzaam katoen voor de eye-pillows.De eye-pillows zijn uitgevoerd in kleuren. Ze worden gevuld met vlaszaad en lavendel, dit zorgt voor een ontspannen gevoel. "Je legt de mini kussentjes op je ogen om heerlijk uit te rusten, zoals je dat bijvoorbeeld bij yoga ziet. Maar je kan het zakje ook in de kast bij het beddengoed of in je bed leggen. Er is immers niks lekkerder dan heerlijk fris ruikend beddengoed." De mix van vlaszaad en lavendel zit samen in een wit perkal katoenen zakje.

Over SUITE702
Toen Olaf Arkauer en Shirley Muijrers in 2018 SUITE702 lanceerden, wisten ze niet dat het merk zo'n vlucht zou nemen. Hun passie voor kleur en materiaal werd direct opgepakt. In een mum van tijd werd hun eerste collectie met 9 kleuren biologisch perkal katoen uitverkocht. Daarna kon het merk uitbreiden met linnen en satijn.

Textieldesigner Shirley houdt zich vooral bezig met de materialen en de kleuren en haar partner Olaf, reclamestrateeg zorgt voor marketing en de zakelijke kant van het bedrijf.

Meer informatie:
SUITE702
www.suite702.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.