Arte Groep bekroond tot Brabants Besten

Als inspirator voor ondernemers en positieve bijdrager aan de Brabantse economie en samenleving, is Arte benoemd tot Brabants Besten. Provincie Noord-Brabant heeft een select aantal ondernemers benoemd tot Brabants Besten. Dit omdat zij als koploper het goede voorbeeld geven op het gebied van sociale innovatie en inclusief werkgeverschap. “De komende jaren zal Hugo van Osch, Algemeen Directeur van Arte, als ambassadeur van Brabants Besten anderen inspireren om een steentje bij te dragen aan een betere wereld”, aldus Karin Koolen van de marketing en communicatie.


Hugo van Osch van Arte Groep.

"Eind dit jaar bestaan we 25 jaar en zijn blij om dit samen met de benaming Brabants Besten te vieren. Hoe we dit gaan inkleden is nog even afwachten. Maar we zijn blij dat we al voor 25 jaar de leverancier mogen zijn in aanrechtbladen."

Sinds de oprichting in 1995 speelt Arte in op de groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen, en daarna ook op andere materialen zoals composiet, marmer, keramiek, Dekton en Neolith. Inmiddels bestaat Arte Groep uit Arte in Keukens en Arte in Projecten. Voorbeelden van projecten zijn interieurs van restaurants en wastafels in hotels. Arte is de aanjager van positieve verandering in de gehele waardeketen, van groeve tot en met eindproduct. Vanuit een voorbeeldfunctie wil Arte zoveel mogelijk klanten en stakeholders laten aanhaken bij haar missie. Als eerste in de branche is Arte gecertificeerd op niveau 4 van de MVO prestatieladder.

Meer informatie:
Arte Groep
info@artegroep.nl 
www.artegroep.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.