Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JUNG lanceert mat grafietzwart en sneeuwwit schakelmateriaal

Fabrikant van schakelaars, het Duitse Jung introduceert dit najaar twee nieuwe kleuren: sneeuwwit en grafietzwart. Het schakelmateriaal komt in een matte coating die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar die dankzij zijn textuur voor een ervaring bij het schakelen zorgt. De twee tinten zullen opgenomen worden in de \collecties LS990, LS Zero en LS Cube, maar ook binnen het A 550 en A Flow assortiment.




Hoe zwart en wit al decennialang meegaan
Jung staat bekend om haar tijdloze schakeloplossingen en innovatie. Door nu ook haar meest klassieke collecties LS 990, LS Zero en LS Cube in een matte coating in twee nieuwe kleuren door te voeren, brengt de specialist haar esthetiek naar een hoger niveau. Combineer bijvoorbeeld LS 990 in grafietzwart mat met bedrukte muurbekleding voor een dramatisch en luxueus effect. Mag het iets speelser? Dan is het opbouwmodel LS Cube met mat oppervlak de ideale eyecatcher. Voor een subtielere look in je interieur selecteer je juist weer de inbouwvariant LS Zero in sneeuwwit mat.



Zowel de rechtlijnige als de afgeronde A 550 en A Flow schakelaars en wandcontactdozen krijgen een grafietzwarte of sneeuwwitte matte coating en leggen daarmee een extra accent op hun eigentijdse design. Door de structuur van de matte afwerking wordt schakelen een heel andere belevenis. De twee collecties uit de A-range geven hiermee de hedendaagse woning een trendy upgrade.

Meer informatie:
Jung
www.jung.de

Publicatiedatum: