Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Focus lanceert eerste ronddraaiende haard

Focus heeft de haardtechnologie opnieuw uitgevonden met de aankondiging van, naar eigen zeggen, ‘s werelds eerste draaiende gashaard, de Gyrofocus - nieuw, gepatenteerd, een wereldwijde innovatie. Het design voldoet aan alle Belgische, en deels Nederlandse milieunormen.



Geregistreerd octrooi

Dit ontwerp, oorspronkelijk zo’n 50 jaar geleden als houtkachel gecreëerd, heeft een nieuwe technologie met octrooi. Dit maakt mogelijk dat het gas door een verzegelde pijp naar beneden worden gebracht in de hangende open haard, terwijl die 100º gedraaid wordt. Een technologische prestatie van wereldklasse, waarvoor een octrooi is geregistreerd.



Eenvoud
De Gyrofocus gashaard is makkelijk te onderhouden en heeft een kalmerend vuur. Een vuur met keramische stammen, die de dansende vlammen van een houtvuur nabootsen. De hangende en draaibare gashaard is energiezuinig met een vermogen van 13 kW en dit maakt een eenvoudige installatie mogelijk boven elk type vloer. De Gyrofocus gashaard is uitgerust met met afstandsbediening: directe ontsteking, afstelling van vlam- en warmte-intensiteit, programmering voor gecontroleerde, constante en comfortabele warmte. Daarnaast heeft de gashaard nauwelijks geuruitstoot en is het volgens het bedrijf mogelijk om zonder enige afzuiging deze haard te plaatsen.

Meer informatie:
Focus
www.focus-fireplaces.com

Publicatiedatum: