Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukenfabrikant komt met jubileumeditie van bekende koel- vriescombinatie

Ter ere van het 145-jarig jubileum van de firma Küppersbusch introduceert de fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur een matzwarte, vrijstaande, koel- vriescombinatie in retro design. Een functioneel designobject voor iedere keuken. De rvs-kleurige grepen zorgen voor een extra accent op de matzwarte deuren. Dit geeft een loftgevoel in iedere keuken.



Naast het uiterlijk is de koel-vriescombinatie ook van binnen een plaatje. Verchroomde flessenrekken bieden op een ruimtebesparende manier plaats aan wijn- of frisdrankflessen. Er is een elektronische temperatuurregeling met druktoetsen en de temperatuur is eenvoudig van een display af te lezen. Verder zorgt het IonClean systeem ervoor dat er altijd een goede lucht in de koelkast hangt. De geïntegreerde ionisator voorkomt dat de geurvormende bacteriën zich gaan nestelen. Verder zorgt de vershoudzone bij een temperatuur van ongeveer 0 C dat producten langer bewaard kunnen blijven.

Meer informatie:
Küppersbusch
www.kuppersbusch.nl

Publicatiedatum: