Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10-jarig jubileum voor Bredase groothandel

Mike Snoeren: "Wij zijn het enige bedrijf dat fairtrade cotton balls produceert"

Tijdens een vakantie in Thailand viel het oog van bedrijfsoprichter en mede-eigenaar Luc Clement op een lichtslinger met katoenen balletjes eraan, waarna het eerste zaadje werd gepland. Na thuis de markt onderzocht te hebben keerde hij terug naar Thailand en werd Cotton Ball Lights geboren. Sinds de oprichting in 2010 is het productassortiment flink uitgebreid en is het bedrijf uitgegroeid tot, naar eigen zeggen, Europees marktleider in de verkoop van Cotton Balls.

Mike Snoeren van Cotton Ball Lights: "Wij zijn het enige Fairtrade gecertificeerde bedrijf zijn dat Cotton Balls produceert. Dit sluit aan bij onze missie, namelijk: door middel van het creƫren van handel, samen met onze geselecteerde partners en producenten in Chiang Mai, een positieve bijdrage kunnen leveren aan het gevecht tegen armoede."Assortiment
Het bedrijf is onderverdeeld in twee merken: LEDR en Cotton Ball Lights. Het merk Cotton Ball Lights bevat de Fairtrade gecertificeerde Cotton Balls in de vorm van unieke verlichting voor binnen en buiten. LEDR richt zich op trendy en gedurfde woonaccessoires.

De Cotton Ball Lights lichtslingers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. "Ons eigen designteam komt op basis van de laatste trends bovendien ieder seizoen met nieuwe kleurencombinaties. Dankzij het uitgebreide kleuraanbod en het Mix & Match concept kan er voor ieder interieur een passende lichtslinger samengesteld worden", vertelt Mike.

Verder omvat het assortiment ook staande en hangende Cotton Ball Lights Big Lamps. Behalve enkelvoudige lampen, bieden zij ook tweevoudige, drievoudige of vijfvoudige lampen aan.Onder de merknaam LEDR worden de producten zoals Book Lamps, Kraft Paper Rollers en outdoor Patio lichtslingers verkocht. "Hiermee willen we de meest innoverende en gewaagde trends op de markt presenteren aan onze doelgroep", geeft het bedrijf uit Breda aan.B2B verkoop door heel Europa
Vanuit de Fairtrade gecertificeerde producent in Chiang Mai worden de Cotton Ball Lights producten geleverd aan het hoofdkantoor en centrale magazijn in Breda. Mike voegt hier aan toe: "Vanuit hier distribueren we door heel Europa aan onze B2B klanten. Graag bieden wij onze klanten een zo goed mogelijke service door mee te denken met het selecteren van de best aansluitende producten voor hun assortiment."

Meer informatie
Cotton Ball Lights B.V.
+31 (0)76 514 18 34
wholesale@cottonballlights.com
www.wholesale.cottonballlights.com