Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste experience store voor Rotterdamse Phillips

Het eerste Calex Experience Center heeft op 2 oktober haar deuren officieel geopend in het centrum van Rotterdam. Het betreft een tijdelijk concept waar iedereen welkom is om zich te laten inspireren op het gebied van verlichting. De inrichting volledig verzorgd door een team van stylisten en lichtexperts om een sfeer neer te zetten die voor vele interieurs geschikt is.



Het pand aan de Coolsingel 97, een bekende straat voor winkelliefhebbers, is gedurende 6 maanden 7 dagen per week geopend. Een plek waar het Calex portfolio volledig tot zijn recht kan komen. Van functionele lampjes tot diverse collecties in decoratieve verlichting en niet te vergeten een compleet SMART Home assortiment.

In een jaar waarin beurzen geen doorgang kunnen vinden en klantbezoeken worden beperkt is het belangrijk om als merk creatieve oplossingen te bedenken zodat toch iedereen kennis kan maken met de producten zo heeft Calex dat op deze manier gedaan laat Bobby van der Boor, online marketing specialist bij Calex weten. "We hebben gekozen om een tijdelijke winkel te openen omdat alle belangrijke beurzen die we dit jaar op de planning hadden niet door zijn gegaan in verband met de pandemie. Ook bestaan we dit jaar 50 jaar en wilden we dit toch graag vieren. Zodoende is het idee ontstaan om het Experience Center te openen, waar zowel de consument als onze klanten kennis kunnen maken met de nieuwste collectie. We hebben extra groot uitgepakt als het gaat om de inrichting etc..)

Elektro Cirkel is de op één na grootste lampenfabrikant van Nederland. Het bedrijf bezit een marktaandeel van 22 procent, goed voor zo een tientallen miljoenen lampen per jaar. Hierdoor wordt het ook wel het Phillips van Rotterdam genoemd.

Meer informatie:
Calex
www.calex.eu