Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Headlam laat relaties trends voor 2021 zien

Afgelopen maand stond voor menig interieurfan al in het teken van nieuwe trends en kleuren. De eerste interieurbeurzen konden weer bezocht worden, de eerste interieurkleuren van 2021 werden bekend gemaakt. Kortom de start van het woonseizoen. Inmiddels is het alweer de tweede dag van de woonmaand oktober.Headlam laat graag zien welke trends en stijlen zij de afgelopen maand gespot hebben. Op deze manier willen zij klanten helpen bij hun inkopen en advisering.

De door Headlam gespotte trends:
Bruin is het nieuwe zwart
Volgens de trendvoorspellingen van Lidewij Edelkoort voor 20/21 is bruin het nieuwe zwart. De bruintinten zie je steeds vaker in het interieur terugkomen. Het zijn aardetinten die te combineren zijn, niet alleen met pasteltinten maar ook met de natuurlijke tinten zoals groen en blauw.Line-art
De getekende face line-art trend was dit voorjaar al veel te zien op accessoires als posters, keramiek en kussens. "Wij vinden deze pentekening trend helemaal leuk en deze blijft gelukkig ook volhouden. Ook in onze nieuwste collectie komt deze trend terug. Niet met een face-art dessin, maar botanisch. Zo mixen wij twee stijlen die prima matchen. Dit nieuwe item, genaamd Wellness, wordt volgende week tijdens onze lancering gepresenteerd", aldus Headlam.

Ronde vormen
"De trend "ronde vormen" hebben wij begin dit jaar al gespot tijdens ons bezoek aan de beurs Heimtex. Deze trend zet voort! Je ziet de ronde en ovale vormen nu al volop terug in banken, stoelen, tafels en nog veel meer meubels.
Tip van Headlam: Om de ronde vormen te benadrukken kun je hierbij een rond vloerkleed adviseren.Behang dat je kunt voelen
Het behang zal steeds meer als statement in het interieur gaan dienen. In 2021 zal met name behang met structuur een trend worden. Ook textiel verwerkt als behang is iets dat je steeds meer gaat zien. Behang dat je kunt voelen.
De bloemenprints en de dessins geïnspireerd op Nederlandse meesterwerken voerden afgelopen jaar de boventoon. Voor 2021 zal reliëf in zowel grove als fijne structuren in wandafwerkingen de trend zijn.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.