Die ontwerpen maakt met botanische composities

BN Walls gaat samenwerken met kunststudio

BN International kondigt met gepaste trots een nieuwe samenwerking aan met kunststudio Rive Roshan. Het bedrijf werd in 1926 opgericht. In het begin richtte het bedrijf zich op het vervaardigen van vinylvloeren. In de jaren negentig verschoof de aandacht ook naar wandbekleding en werd het merk BN Walls geïntroduceerd. Deze ontwerpt en produceert een breed scala aan behangsoorten afgestemd op klanten overal ter wereld.  

Het begint allemaal met vakmanschap, kennis en ervaring. ''Doordat we over onze eigen fabriek beschikken, kunnen we garanderen dat onze producten altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden beantwoorden. We zijn gespecialiseerd in technieken zoals gravure, embossing en screen printing en we kunnen maatwerk ontwerpen leveren voor alle klanten en doeleinden.''

Dankzij onze eigen studio en R&D-afdeling kunnen we de creativiteit van onze ontwerpers en de expertise en innovatieve kracht van onze R&D-professionals combineren. We hebben succesvol samengewerkt met toonaangevende namen zoals Marcel Wanders, Viktor&Rolf, het Van Gogh Museum en Rivièra Maison.

Botanics Collection
''We zijn trots om onze nieuwe samenwerking met Rive Roshan aan te kunnen kondigen, die de weldadige schoonheid van de natuur in huis brengt.'' De ontwerpen zijn botanische composities, waarin nostalgische, theatrale en droomachtige belevingen van de natuur zijn gevat. De ontwerpen zijn geïnspireerd op schilderijen uit 17e en 18e uit de archieven van de Hortus Botanicus in Amsterdam.

Rive Roshan is de kunststudio van Ruben de la Rive en Golnar Goshan. De studio richt zich op het tot stand brengen van een intuïtieve connectie door visuele verwondering te gebruiken als middel voor emotioneel welbevinden.  

Eindeloze mogelijkheden met digitaal bedrukt behang
BN Walls biedt de mogelijkheid om eigen digitaal bedrukte behang te kiezen. De mogelijkheden van digitaal bedrukt behang zijn eindeloos, zowel op het gebied van kleuren, decor als maten.

Voordelen BN Walls digitaal bedrukte wandbekleding
-         Archief met exclusieve ontwerpen en samenwerkingen met ontwerpers zoals Christian Fischbacher, Marcel Wanders, Edward van Vliet en Rive Roshan

-         Keuze uit substraten en embossingmethodeen voor een betere visuele en zintuigelijke ervaring

-         Perfect aan te passen aan persoonlijke wensen of locatie

-         Geen beperkingen wat betreft ontwerp, kleurgebruik en materiaal

-         Lange levensduur

-         Kras- en stootbestendig, duurzaam

-         Minimaal onderhoud

-         Bio-Pruf antibacterieel

De kracht van vinyl
In de vinylproducten komen creativiteit en functionaliteit samen. ''Binnen ons uitgebreide aanbod is er altijd wel een ontwerp dat geschikt is voor de ruimte waar u het toe wil passen. Daarnaast zijn onze vinylproducten sterk, duurzaam, bestand tegen stoten en krassen en gemakkelijk te verwerken''. Een bijkomend voordeel is dat vinyl weinig onderhoud behoeft, waardoor het een ideaal alternatief is voor verf of glasvezelbehang.

Lange levensduur
De non-woven textiel ondergrond waarop de lagen vinyl worden aangebracht, is één van de redenen waarom de vinylproducten zo sterk en duurzaam zijn en met gemak 10 tot 15 jaar meegaan.

Kras- en stootbestendig
De vinylproducten zijn kras- en stootbestendig waardoor zij ideaal zijn voor veelgebruikte ruimtes. Onze wandbekledingen zijn bovendien bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals lage en hoge temperaturen en chemicaliën. Eventuele beschadigingen zijn eenvoudig te repareren.

Onderhoud minimaal
Vinyl wandbekleding vereist vrijwel geen onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken en te ontsmetten.

Vlamvertragend en veilig
Onze vinylwandbekleding voldoet aan alle internationale brandveiligheidsstandaarden.  

Meer informatie:
BN Walls
contact@bnwalls.com
www.bnwalls.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.