Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Primeur Falcon verbindt design met functionaliteit en professionele kookervaring

Koken met stoom is niets iets van de laatste jaren. Het is zowel een eenvoudige als een gezondere manier om gerechten te bereiden. Niet iedereen heeft echter plaats voor een losse stoomoven. De nieuwe Falcon Nexus Steam biedt uitkomst: een fornuis met multifunctionele oven, grill, rijslade én een injectiestoomoven. Deze primeur verbindt het Falcon-design met functionaliteit en een professionele kookervaring.



In China weten ze het al eeuwen: koken met stoom is goed voor smaak en gezondheid. In Europa deed deze gezonde bereidingsmethode in de 18e eeuw vooral in professionele keukens haar intrede. De laatste jaren heeft ook de thuiskok de voordelen van deze fijne kookmethode ontdekt. Stomen is immers gezond, je hoeft geen vet of olie toe te voegen, gerechten blijven sappig en voedingsstoffen blijven beter behouden.



Gezond én tijdsbesparend
Stoomovens worden vaak los in een keuken verwerkt, iets waar niet elke keuken zich voor leent. Praktisch aan de Nexus Steam is dat-ie integraal onderdeel is van een compleet gas- of inductiefornuis met diverse ovenfuncties. De stoomoven is gebaseerd op een injectiemethode waarbij de stoom buiten de oven wordt opgewekt en vervolgens in de oven wordt geïnjecteerd. Dit heeft enkele handige voordelen zoals de mogelijkheid om te stomen bij een lage temperatuur en het intact blijven van voedingsstoffen en kleur. Bovendien kun je zowel zoete als hartige gerechten tegelijkertijd bereiden zonder dat de smaken in elkaar overgaan. Niet alleen gezond maar ook nog eens tijdbesparend dus. 

Kleuren
De Falcon Nexus Steam is 110 cm breed en beschikbaar in de kleuren Zwart, RVS, Noorse lei en Ivoor. 

Meer informatie
DeNardi
www.denardi.nl 

Publicatiedatum: