Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Loft79 gaat met nieuwe collectie over grenzen

Loft79 introduceert haar nieuwe collectie Global Living. Deze serie gordijnstoffen heeft internationale invloeden voor in huis. Zo kunnen gebruikers genieten van stijl en comfort volgens het gordijnenbedrijf.
 
Loft79 is een Nederlands merk met een jarenlange traditie van degelijke gordijnstoffen. “De collectie heeft een eigentijdse look & feel en is gemaakt van no nonsens materialen die luxe ogen en toch onderhoudsvriendelijk zijn. De Loft79 designers hebben zich dit keer laten inspireren door de fantasie rondom internationale culturen.”


De kleuren van Polo lijken op die van de Grand Canyon.

Global Living: internationale klasse maar dan voor thuis, van verfijnde jacquards tot basic unies en chique in betweens. Een collectie die matcht met strakke contouren, harde materialen, a touch of gold en natuurlijke gesteenten. Oud en nieuw, hard en zacht, klassiek en modern, breng het bij elkaar met de nieuwe items uit de Global Living collectie.

Uniekwaliteit Polo is zo’n verbinder. Een unie in een kleurenpalet van de aarde. Grand Canyon kleuren, oerwoud kleuren, kleuren van de oceaan, de lucht en het strand.

Jacquard Boston vertelt een verhaal en is een dessin dat voelt als een historie. Een vintage structuur die doet denken aan een oude muur. In steen en zand kleuren.



Dover is no nonsens. Een in between met een lichte doorkijk, een glansje met een licht golfeffect in het weefsel. Heel subtiel en voldoende body om niet saai te zijn. Verkrijgbaar in zes kleuren van het strand en de zee.

Global chique is Wembley. Een statement dessin. Een natuurlijk blad, jacquard geweven, all over, met bladnerven die door de jacquardtechniek over het hele doek een glanseffect laten zien. Bovendien dim out, dus met verduisterende eigenschappen.

“De kwaliteiten uit de Global Living collectie zijn modisch maar bovenal praktisch. Ze stralen luxe en klasse uit en doen vermoeden zeer delicaat te zijn maar daar maakt Loft79 het verschil. Zonder afbreuk te doen aan het hoogwaardige plaatje zijn de stoffen easy to go. In veel gevallen wasbaar, soepelvallend, kleurecht, goed te verwerken als (vouw)gordijn en gemakkelijk in onderhoud.”



Loft79 designers ontwerpen met in hun achterhoofd de lifestyle van de young urban professional. De collectie is dan ook geïnspireerd door het stadse leven van de moderne consument en kenmerkt zich door haar internationale uitstraling maar een belangrijk uitgangspunt is altijd gemak.

Meer informatie:
Loft79
www.loft79.nl 

Publicatiedatum: