"Er is niets van over"

Keukenbedrijf in de as gelegd: showroom, kantoor en magazijnen gaan in vlammen op

Zaterdagavond is Potter Keukens in vlammen opgegaan. "Gelukkig zijn wij ongedeerd gebleven", meldt een woordvoerder van het bedrijf uit Sint-Maartensdijk op Facebook. "Ondanks de zeer snelle inzet van alle Thoolse brandweerkorpsen en diverse korpsen en hulpverleners uit de omgeving zijn onze showroom, kantoor en magazijnen geheel afgebrand."


Het brandweerkorps van Sint-Annaland in actie.

Volgens de brandweer was al vrij snel duidelijk dat het blussen van de brand en het redden van het keukenbedrijf geen reële optie was. "Vandaar dat gekozen is voor een zogenaamde defensieve buiteninzet zoals dat in brandweertermen genoemd wordt. Kortom: voorkomen dat de brand uitbreid naar naastgelegen gebouwen." Dat is uiteindelijk gelukt.

"Er is niets van over", zegt Willy Potter op Omroep Zeeland. 


Het blussen van de brand was geen reële optie.

"Wij zijn momenteel moeilijk telefonisch bereikbaar en vragen u dan ook alles zoveel mogelijk via de mail te sturen", meldt Potter Keukens op Facebook. "Wij zullen er alles aan doen, wat in onze macht ligt, om openstaande orders zo snel als mogelijk te leveren alleen zijn wij in deze ook afhankelijk van onze leveranciers. Verder zijn wij naarstig op zoek naar een locatie om onze activiteiten voort te zetten. Wij willen bij deze een ieder bedanken voor hun inzet, medeleven en begrip in deze, voor ons, moeilijke tijd", aldus een woordvoerder namens het voltallige personeel van Potter Keukens.

Van de showroom, het kantoor en de magazijnen bleef niets meer over. FOTO POTTER KEUKENS

Nog niet bekend is hoe de brand is ontstaan.

Wil je Potter Keukens sterkte wensen? Klik dan hier voor het versturen van een mail.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven