Nieuwe dimensie voor collectie interieurstoffen Mart Visser verwacht

Afgelopen week was het twee jaar geleden dat Headlam haar collectie Mart Visser Designs to Decorate lanceerde. Een samenwerking die januari 2018 startte en na een ontwikkelproces van 9 maanden leidde tot een collectie interieurstoffen. Een unieke collectie die staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. In 2018 en 2019 is deze collectie uitgegroeid tot ruim 40 items en wordt goed ontvangen door de consument.De interieurstoffencollectie Mart Visser Design to Decorate staat niet stil en ook hieraan zal hij een nieuwe dimensie toevoegen einde dit jaar.

Het succes van de Mart Visser Designs to Decorate collectie is ook het gevolg van de groeiende bekendheid van Mart Visser als persoon. De vele trajecten en collecties die hij ontwikkelt op diverse vlakken zorgen dat hij continu in het nieuws is. Zowel op TV, glossy magazines, in podcasts en in vakbladen.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.