Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tuinmeubelproducent Weltevree transformeert elke boom of paal in speelplek

"Wanneer heb je voor het laatst geschommeld? Dit zal voor de meeste mensen lang geleden zijn", vertelt Vera de Lange van tuinmeubelproducent Weltevree. "Het is nog steeds net zo bevrijdend als toen je een kind was. Schommelen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Het Nederlandse outdoor design merk Weltevree lanceert nu een originele schommel die je óveral dit gevoel van vrij zijn kan geven: ontdek de Swing van designer Thor ter Kulve; ook juist voor volwassenen."Met de Swing van Weltevree verander je iedere (geschikte) boom of paal in een eigen speelplaats. De mobiele schommel is makkelijk te bevestigen aan een boom of paal naar keuze. Dit slimme product bestaat uit een stalen rode driehoek, spanbanden, twee touwen en een houten schommelzitje. Na het volgen van de veiligheidsinstructies hang je deze schommel makkelijk en snel op waar je wilt.

Het prijswinnende ontwerp van designer Thor ter Kulve komt voort uit een duidelijke missie van deze ontwerper. Hij daagt de openbare ruimte uit door deze opnieuw te definiëren; want waarom kan een lantaarnpaal geen schommel zijn? Dit is met de Weltevree Swing zeker gelukt: “De Swing is de ultieme manier om vrijheid te ervaren.” Los van restricties en vaste locaties, neem deze schommel gewoon overal mee naartoe.Met hun producten spoort Weltevree mensen aan om naar buiten te gaan en hun omgeving te (her)ontdekken. De Weltevree Swing sluit hier bij aan. Deze mobiele schommel nodigt uit om vrijheid te omarmen. Vergeet dagelijkse zorgen en schommel simpelweg zo hoog als mogelijk op ieder moment.

Meer informatie:
Weltevree
www.weltevree.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.