Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkrijgbaar via de Nederlandse verlichtingsgroothandel Eikelenboom

Nieuwe collectie Italiaanse designarmaturen

Het Italiaanse designmerk Luceplan introduceert verschillende nieuwe producten. Eikelenboom, een Nederlandse verlichtingsgroothandel, heeft deze armaturen in de collectie.



Fienile

De Fienile tafellamp ontworpen door Daniel Rybakken is geïnspireerd op het beeld van de eenvoudige landelijke hooizolders in Noorwegen. Dit ‘micro-architectuur’ armatuur projecteert zacht, warm licht van bovenaf en naar beneden. Centraal in het lichteffect van deze lamp staat het spel tussen helderheid en schaduw. 



Lita
Lita is een decoratieve collectie van Luceplan en het resultaat van een delicaat ontwerpproces dat beelden, geometrische texturen en natuurlijke materialen met elkaar vermengt. De diffuser in opaline geblazen glas is gecombineerd met een houten structuur, waardoor Lita een product is met een krachtig karakter. Een hang-, plafond-, wand-, tafel- en vloerlamp vormen samen de veelzijdige en multifunctionele Lita-familiecollectie.



Luthien
Luthien, ontworpen door Monica Armani, is een wandlamp met een indrukwekkende esthetische impact. De structuur is gemaakt door twee overlappende vierkante vlakken. Het ontwerp verbetert elke ruimte en zijn efficiëntie gaat verder dan simpele verlichting: het licht van Luthien geeft een gouden gloed die een warme sfeer creëert.



Meer informatie:
Eikelenboom
www.eikelenboom.nl

Publicatiedatum: