Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

By Eve vervangt kooldraadlamp voor glasvezel

Het Belgische merk By Eve heeft een eigen serie LED filamenten ontwikkeld."Omdat de sfeervolle kooldraadlamp uit het straatbeeld gaat verdwijnen was ontwerpster en eigenaresse Sandra Peters op zoek naar een even zo mooi alternatief", vertelt sales- en exportmanager Pascal Welten. "Dit is een LED filament met glasvezeldraad geweven in het kunststof, geworden. Een lamp die sfeer geeft en door de specifieke techniek het licht bundeld naar het uiteinde van de lamp in plaats van naar de zijkant. Dit geeft met name bij hanglampen een betere en natuurlijkere lichtopbrengst, maar kan in elke armature gebruikt worden. de lampen zijn ook nog eens dimbaar en hebben tot wel 15.000 branduren."

"We ontwikkelde een eigen LED-filamenten lijn passend bij de collectie en met de warme uitstraling zoals iedereen dat van ons gewend is. Deze worden gratis meegeleverd bij de armaturen, een extra service van By Eve."Er zijn zeven verschillende modellen opgenomen in de collectie, allemaal zijn ze verkrijgbaar in twee kleuren: Champagne en Clear.

"Omdat wij onze lampen zelf laten produceren kunnen wij een concurrerende prijs aanbieden. Dit geeft ons gelijk de mogelijkheden om dit product op een andere manier in de markt te zetten. Dat is waar we naar blijven streven; innovatief maar gunstig in aanschaf", besluit Pascal.

Meer informatie:
BY EVE
www.byeve.be  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven