Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verlichtingspionier komt met duurzame buitenverlichting op zonne-energie

Timberlab, de leverancier van natuurlijke outdoor verlichtingsoplossingen, introduceert een nieuwe serie buitenverlichting op zonne-energie. De lampen gemaakt van duurzaam hout, in combinatie met ledverlichting beantwoorden de vraag van veel consumenten. Het bedrijf uit Otterlo heeft de standaard producten uitgebreid met een Solar-serie. Door efficiënte zonnepanelen, compacte energieopslag en slimme elektronica toe te voegen aan hun bestaande concept, kan de verlichting toegepast worden zonder kabels.

Timberlab is acht jaar actief op de verlichtingsmarkt. Midden op de Veluwe worden alle producten lokaal ontwikkeld en geproduceerd. “We werken op dit moment met verschillende houtsoorten. Onder andere kastanje, lariks, eiken en accoya. Onze kastanje producten zijn altijd ruw en ongeschaafd. Andere houtsoorten zijn fijnbezaagd, desgewenst geschaafd en door ons verder bewerkt,” aldus Gerben Dorland, directeur van Timberlab.

Duurzame buitenverlichting
Van Dorland vervolgt: “Welke oplossing we ook ontwikkelen; hij moet altijd schitteren op duurzaamheid, veiligheid én beleving. Alleen mooi is niet genoeg. Onze oplossingen moeten ook slim zijn. Dat is wat we willen neerzetten met onze producten.”

Meer informatie:
Timberlab
[email protected] 
www.timberlab.nl 
06 22 63 53 20

Publicatiedatum: