Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollandslicht toont nieuwe collectie

Op de eerste editie van Glue Amsterdam presenteert Hollandslicht haar nieuwe collecties. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september 2020 lijmt Glue ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere creatieven uit de bloeiende Amsterdamse designscene aan elkaar.

Deelnemers op verschillende locaties in het ontwerpveld openen hun deuren voor collega’s en designliefhebbers om zo hun nieuwe collecties te tonen. Zo ook Hollandslicht welke hieronder al een voorproefje geeft.

Axle door Axel de Witte"Voor de Axle serie werkten we samen met de award winnende Nederlandse ontwerper Alex de Witte, die al jaren lang experimenteert met glas in zijn ontwerpen. Axle is het resultaat naar een studie van het breken van licht en gelaagdheid. De verhoudingen van de lagen glas leiden tot een onderscheidende en stoere, maar tegelijkertijd toegankelijke vorm." 

Timber door Ernst Koning"Timber floor is een moderne versie van de klassieke uplighter met leeslamp. Een elegant ontwerp van Ernst Koning dat zowel sfeer- als leeslicht geeft. De uplighter en spot zijn onafhankelijk van elkaar te dimmen en geven warm wit licht.
Timber floor is verkrijgbaar in wit en zwart gecombineerd met kappen in eiken, walnoot, wit essen of zwart essen."

Over Glue
Glue is een initiatief van Janine de Jong, Guus van Maarschalkerweerd en David Heldt die met de nieuwe designroute de sector beter willen verbinden en vindbaar willen maken. In de anderhalvemetersamenleving is Glue, met een breed over de stad uitgewaaierde designroute, volgens de organisatie het ideale event in coronatijd.

Tickets bestellen voor Glue Amsterdam kan hier.

Meer informatie:
Hollandslicht
www.hollandslicht.eu  

Glue Amsterdam
www.glue.amsterdam 

Publicatiedatum: