Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Signify lanceert WiZ; slimme thuisverlichting

Signify, wereldleider in verlichting, kondigt vandaag (donderdag 27 augustus) de officiële lancering aan van de generatie slimme verlichtingssysteem van WiZ in Europa. Het WiZ-portfolio biedt een reeks betaalbare slimme lampen en accessoires die sfeer scheppen om te zien, lezen en leven. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken via een bestaand WiFi-netwerk. Het WiZ-systeem ondersteunt Signify in zijn missie om slimme verlichting zo toegankelijk mogelijk te maken voor de consument.

"We zijn zeer verheugd om ons WiZ Connected WiFi portfolio officieel te lanceren in Europa en onze producten op grote schaal beschikbaar te stellen. We zijn trots op ons ecosysteem dat consumenten in staat stelt om hun verlichting en accessoires te bedienen met producten die net zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn als normale verlichting, maar in plaats daarvan zijn ze slim en geconnecteerd", verklaart Jean-Eudes Leroy, mede-oprichter en CEO van WiZ Connected."De naam WiZ is afgeleid van Wizard, een computergame die ik vroeger altijd speelde met mijn broer. Deze game was voor ons de inspiratie van de naam", aldus Jêrôme Leroy.
  
Plug & Play
Het portfolio van WiZ Connected bevat lampen en accessoires die eenvoudig te installeren zijn en die de consument in staat stellen om de voordelen van slimme verlichting te ervaren. "Gewoon de WiZ-lamp inschroeven, de mobiele WiZ-app downloaden en u kunt direct genieten van de verlichting." De producten worden geleverd met WiFi-technologie en bluetooth om het koppelingsproces van de lampen met de app nog makkelijker en betrouwbaarder te maken.

Daarnaast kan WiZ bediend worden via spraakbesturing zoals Amazon Alexa, Google Home of Siri, zonder gebruik te maken van de app. Een andere optie is het gebruik van de universele WiZmote, een afstandsbediening waarmee consumenten de verlichting bedienen en favoriete lichtsettings voor elke kamer kunnen instellen. Of kies voor de WiZ Motion Sensor die de verlichting automatisch inschakelt bij binnenkomst op een vooraf bepaalde instelling. "Deze functie werkt ook als de WiFi is uitgeschakeld. De ingebouwde WiZ Smart Plug zorgt ervoor dat de lampen vrijwel altijd in verbinding zijn met de app."

"Een heuse vernieuwing", aldus Roel Dekoninck, PR manager Signify Benelux.

Weinig moeite
In de WiZ-app kun je lampen en accessoires makkelijk organiseren en bedienen. Vooraf ingestelde scènes en routines vereenvoudigen de ondersteuning van het dagelijkse leven en helpen van de consument om de perfecte lichtinstelling te vinden voor elk moment van de dag.

De instellingen voor het 24uurs-ritme kiezen automatisch het juiste type licht, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Koel, energiek licht met een heldere intensiteit voor een productieve ochtend, geleidelijk overgaand naar een zacht warm gedimd licht voor een ontspannen avond. "Het is alsof u de zonnecyclus volgt, maar dan binnenshuis", grapt Jean-Eudes.


Het 24uurs ritme past het licht automatisch aan aan het tijdstip van de dag.

Tot slot biedt de WiZ-app de mogelijkheid om meerdere gebruikers de verlichting te laten beheren met verschillende rechten. De leden van het huishouden kunnen het toegangsrecht van de WiZ home-functie makkelijk met elkaar delen. Andere leden kunnen de app eenvoudig downloaden en de uitnodigingscode invoeren, zonder configuratie. Gasten kunnen dus ook genieten van de bediening van de verlichting zodra ze verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk.

Bij WiZ houden ze alle gegevens van de klant geheim. "Onze klanten moeten een account op de app aanmaken waar ze veel privacy gevoelige gegevens moeten invullen, deze persoonlijk informatie blijft geheel anoniem. Wij ontvangen als beheerder alleen een klanten-ID om het zo te koppelen aan WiZ Home."

Meer informatie:
WiZ
www.wizconnected.com

Signify
www.signify.com