Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Familiebedrijf showt collectie op ETC Design Experience-dagen

"Als Inside Blinds al ruim 25 jaar dé referentie op gebied van innovatieve raamdecoratie"

Inside Blinds is een van de standhouders in het ETC. Het Belgische familiebedrijf, dat volgens een woordvoerster al meer dan 25 jaar dé referentie op het gebied van innovatieve raamdecoratie is, toont in haar showroom op standnummer 206 de nieuwste collecties. "Ons bedrijf is internationaal actief met verschillende showrooms in Europa, maar alle producten worden op maat gemaakt in het atelier in Roeselare: 100% Belgische kwaliteit verzekerd!", laat Shauni Lampe namens Inside Blinds weten.

Inside staat voor 'Interior Innovation from within'. Tijdens de ETC Design Experience-dagen, die plaatsvinden op 20, 21 en 22 september (telkens van 10:00 - 17:00 uur) showt het bedrijf de nieuwste collectie vouw-, over- en rolgordijnen en houten jaloezieën.

Vouwgordijnen
"Vouwgordijnen hebben een tijdloos karakter en passen in elk interieur. Bovendien zijn ze erg gebruiksvriendelijk. De vouwgordijnen van Inside garanderen niet enkel jouw privacy, maar werken ook nog eens zonwerend, verduisterend en isolerend. Ben je op zoek naar een zonwerende oplossing voor XXL ramen? In het assortiment van Inside vind je vouwgordijnen tot wel tien meter breed en zes meter hoog. Dankzij het gebruik van kwalitatieve stoffen zijn er bovendien geen naden zichtbaar, wat zorgt voor een extra cleane look."

Overgordijnen
"Overgordijnen staan niet alleen garant voor instant gezelligheid, ze zijn ook functioneel en onderhoudsvriendelijk! De gordijnstoffen bevatten namelijk polyester, wat ervoor zorgt dat ze krimpvrij en kleurvast zijn en gewoon in de wasmachine kunnen. Inside heeft een uitgebreid gamma aan stoffen: transparante voile, dikke velours, glimmende stofjes, matte metallic… Alles is mogelijk! Ook qua afwerking zijn er heel wat opties: een enkele of dubbele plooi, een moderne wave of ingewerkte zeilringen… Jij bepaalt de look and feel tot in het kleinste detail. Nog een tip: kies voor een kleurechte voering. Zo bescherm je jouw stof tegen verkleuring en kan je genieten van een betere akoestiek en isolatie."

Rolgordijnen
"Fan van een strak interieur? Dan zijn rolgordijnen the way to go. Bij Inside vind je rolgordijnen voor elk budget en elke ruimte. Deze gordijnen werken niet enkel zonwerend maar ook verduisterend indien gewenst. De Inside gordijnstoffen scoren bovendien beduidend beter op vlak van akoestiek en isolatie in vergelijking met traditionele rolgordijnstoffen. Je kan kiezen uit een uitgebreide waaier van stoffen, van onderhoudsvriendelijke screenstoffen tot linnen rolgordijnen. Ook de stoffen uit de collectie overgordijnen zijn een optie. Deze worden dan via een speciale verhardingsprocedure getransformeerd tot rolgordijnen. Voor de voering kan je kiezen uit 12 stoffen: zo kan je jouw gordijnen perfect laten matchen met de kleur van jouw gevel."

Houten jaloezieën
"Houten jaloezieën zijn helemaal trending en geven elk interieur een unieke vibe. De jaloezieën van Inside worden gemaakt van milieuvriendelijk hardhout, dat bekend staat voor zijn licht gewicht en duurzaamheid. Bij Inside heb je de keuze uit een brede waaier van egale tot gebeitste lamellen waarin de houtnerf nog zichtbaar is. De jaloezieën zijn uitgerust met een gepatenteerd systeem dat het licht tegenhoudt in gesloten toestand, waardoor je de lichtinval tot op de millimeter kan regelen en een prachtig lichtspel met zon en schaduw kan creëren."

"Wist je trouwens dat alle Inside producten compatibel zijn met jouw smarthome-systeem? Mooi, praktisch, klaar voor de toekomst en Made in Belgium: Inside heeft het allemaal."

Meer informatie:
Inside Blinds NV

Ovenstraat 12
8800 Roeselare
+32 51 24 62 90
www.insideblinds.nl
www.etcdesigncenter.nl