Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Klein maar fijn: Tiny Kitchen van next125

Het feit dat next125 op het gebied van design en functionaliteit niet alleen hoogwaardige keukens voortbrengt voor royale lofts, maar ook elegante en volledig uitgeruste keukenontwerpen creëert voor compacte ruimtes, spreekt voor de veelzijdigheid en ontwerpcompetenties van het bedrijf. Het premiummerk van Schüller Möbelwerk KG brengt zijn doordachte ruimtelijke designwondertjes samen onder de noemer “Tiny Kitchen”.

De verstedelijking brengt heel wat uitdagingen met zich mee, zoals een tekort aan betaalbare woonruimte en een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens. Slimme concepten voor kleinere ruimtes zijn dus absoluut nodig. Hoe minder keukenoppervlakte er is, hoe doordachter en individueler het ontwerp moet zijn. Net daar spelen de Tiny Kitchens op in, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan de designfilosofie van next125. Ze bieden doordachte oplossingen voor opbergruimte, afvoer en functies – zonder compromissen te sluiten op het gebied van uitrusting, ontwerp en waarde.

Het doel van alle Tiny Kitchen-ontwerpen van next125?
De beschikbare ruimte perfect uitrusten met een volledig functionele keuken en daarbij ook nog eens voor een design beleving zorgen.

Duidelijke lijnen en heldere accenten binnen harmonieuze kleur- en materiaalconcepten gaan hand in hand met uitgekiende opbergoplossingen. Zo is er bijvoorbeeld het slimme next125 Cube-nissysteem, dat handig gebruikmaakt van de vrije ruimte tussen de boven- en onderkasten: in het paneel met de fijne roestvrijstalen profielen worden keukenhulpjes elegant én praktisch opgeborgen. Achter het front zorgen de Flex-boxen van next125 voor haptisch en visueel aantrekkelijke oplossingen die de elegante vormentaal van de keuken binnenin doorvoeren.Meer informatie:
Next125
info@schueller.de 
www.next125.de  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.