Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cash & Carry opent oktober 2020 deuren bij Trade Mart Brussels

'Inmiddels is al 90% van de beschikbare ruimte op de afdeling Home & Living verhuurd'

Vanaf oktober komt Trade Mart met een nieuw concept: het Home & Living Cash & Carry-centrum voor professionals met 7500 m2 woonbeleving. Inmiddels is al 90% van de beschikbare ruimte in het nieuwe concept ingenomen door bedrijven als Mars & More, Light & Living, Decostar etc.

Project Manager Paul Brouns poseert bij een levensgroot paneel waarop het toekomstige plaatje is te zien.

Project Manager Paul Brouns geeft leiding aan het nieuwe concept. Het grootste experienceplatform voor retailprofessionals in de Benelux ondergaat dezer weken een heuse metamorfose. Aan de bestaande acht sectoren wordt een negende toegevoegd, Cash&Carry Home and Living. De sector Interior wordt naar deze tijd getrokken.

De ruimten die gehuurd kunnen worden variƫren van 50 tot 500 m2. "Exposanten kunnen zo instappen; vloer, wanden en verlichting, voor alles wordt gezorgd. Je hoeft je alleen maar om je voorraad druk te maken. De instaptarieven zijn ook nog eens heel schappelijk", legt Paul uit.

Op zijn kantoor in Brussel lichtte hij onlangs de prestigieuze plannen toe die van Trade Mart Brussel een toonaangevend inspiratiecentrum in Europa moeten maken toe. "Het wordt een inspirerend B2B-dorp compleet met straatnamen, geveltjes, ontmoetingsplekken etc."

Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
Brussels International Trade Mart
Atomiumsquare 1
B-1020 Brussels
Tel : (+32) (0)2 400.74.31
www.trademart.be