Little Greene steunt Pink Ribbon voor onderzoek naar borstkanker

Voor het vijfde jaar op rij steunt het Britse verf- en behangmerk Little Greene de Nederlandse liefdadigheidsinstelling Pink Ribbon. Little Greene klanten, die tijdens de oktober Borstkankermaand 2020 verf en/of behang van het merk kopen, steunen diegenen wiens leven is beïnvloed door borstkanker.Ter ondersteuning van de Borstkankermaand doneert Little Greene in de maand oktober 2020 wederom € 0,50 cent van elk verkocht verfblik én behangrol rechtstreeks aan Pink Ribbon. Dit geldt voor alle verfblikken en behangrollen, die in oktober verkocht worden via de dealers van Little Greene in Nederland en via de website www.littlegreene.nl. Met dit geld steunen Little Greene en haar klanten onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan.

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor (ex-) borstkankerpatiënten. Pink Ribbon heeft inmiddels meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd. Dit is hard nodig, want 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. In 2019 waren er ruim 17.181 borstkankerdiagnoses. De overlevingskansen zijn goed, maar er overlijden toch jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van deze ziekte.

Creative Director Ruth Mottershead: “Het werk van Pink Ribbon is van onschatbare waarde. We zijn daarom verheugd dat Little Greene ook dit jaar Pink Ribbon weer ondersteunt tijdens de oktober Borstkankermaand. We zijn gepassioneerd en vastbesloten om wederom een mooi bedrag aan dit goede doel te doneren.”

Annebel Schipper namens Pink Ribbon: “We zijn ontzettend blij dat Little Greene ook dit jaar Pink Ribbon steunt in de borstkankermaand. Mede dankzij dit soort acties kunnen wij onderzoeken financieren op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, in een tijd waarin steeds meer mensen borstkanker krijgen.”

Meer informatie
Little Greene
www.littlegreene.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.