Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sven Raijmakers van Sventex: "Meest exclusieve linnenafdeling staat in Amsterdam"

Bröring heeft haar deuren geopend voor de eerste shop-in-shop van Abyss & Habidecor en een shop-in-shop van Celso de Lemos in Nederland. Naast het prestigieuze Harrods in London zal nu ook bij Bröring in Amsterdam de hele collectie te bewonderen zijn in deze  shop-in-shop.



"We hebben al 8 jaar een samenwerking die nu overgegaan is in een intensievere manier van samenwerken. In Bröring hebben we een zeer geschikte partner gevonden die de luxe op badtextiel en bedtextiel als géén ander kan overbrengen op hun klanten", vertelt Sven Raijmakers van Sventex.

"Al bijna 90 jaar is dit familiebedrijf expert in slaapverbetering en daarnaast hebben ze de meest exclusieve linnenafdeling van Nederland. Het bedrijf van Barry en Suzanne van Doornewaard heeft als visie, de wereld gezonder maken door goede slaap. Vakmanschap combineren met ambachtelijk geproduceerde kwaliteitsbedden. Met oog voor duurzaamheid en milieu.”



"Al jaren hebben we de vakspecialisten van Broring in Portugal mogen ontvangen omdat ze niet over één nacht ijs zijn gegaan om de intensievere samenwerking aan te gaan. Ze hebben zelf de fabrieken, showroom en passionele familie en medewerkers van Abyss & Habidecor en Celso de Lemos leren kennen en gemerkt dat hier niets aan het toeval wordt overgelaten. Abyss & Habidecor staat voor luxe handdoeken, badjassen en badmatten en Celso de Lemos staat voor exclusieve bedtextiel."

De focus van de collectie Celso de Lemos is net zoals de collectie Abyss & Habidecor Made in, Made of Made by. – me de hand genaaid en met liefde gemaakt. De producten worden gemaakt in het thuisland van de eigenaar, Portugal. Waar ook de kennis en ervaring van de geschiedenis is vertaald naar de moderne kennis op textielgebied. Celso de Lemos (en Abyss & Habidecor) staat in het hart van het oude textielgebied en hier wordt alles gemaakt en per stuk met de hand afgewerkt. Alles vanaf het garen tot het product in de winkel wordt hier gemaakt. Ze hebben het hele proces in eigen hand.

Het produceren van de handdoeken, badjassen en badmatten is voor meer dan 40 jaar de specialiteit van Abyss & Habidecor. In de overtuiging dat échte luxe begint met de selectie van grondstoffen van de hoogste kwaliteit, zoekt het merk instinctief inspiratie uit het leven en de natuur.



Celso de Lemos staat voor het luxueuze bedlinnen van dezelfde Portugese familie. De ambachtelijke weefmeesters hebben een zeer rijke ervaring met de productie van spoel tot fantastische stoffen. Ieder stuk bedlinnen wordt zorgvuldig met de hand afgewerkt en op maat en wens van de klant vervaardigd. Celso de Lemos kan elke droom uit laten komen en staat voor Haute Couture in beddengoed.

"Het uiterst zeldzame Extra Long Staple Egyptisch katoen wordt gebruikt voor deze uitzonderlijke collectie, naast andere elementen zoals Aziatische zijde, mongoolse cashmere en belgisch linnen", vertelt Sven.

De producten, vervaardigd door Abyss & Habidecor en Celso de Lemos voldoen aan Öko-Tex Standaard 100: alle productieprocessen worden geleid door het grootste respect voor het milieu. Een garantie voor de consument dat hij een verantwoord en veilig product verwerft.

Meer informatie:
Sventex
Meidoornlaan 3
5248 AJ  Rosmalen
+31(0)73 521 64 93
+31(0)6 55 700 926
info@sventex.nl
www.sventex.nl