Industrieel met legio aan natuurlijke materialen

Twee jaar geleden gingen Michèle, haar man en vier kinderen hier wonen. Het huis heeft een warm interieur waarbij huiselijkheid de hoofdrol speelt. De warmte en gezelligheid van zo’n groot gezin uit zich in een interieur dat Michèle Van der Horst zelf omschrijft als industrieel met een legio aan natuurlijke materialen en planten. “We wilden graag een warm interieur creëren in combinatie met moderne invloeden”, vertelt Michèle. Elke ruimte kreeg zijn eigen unieke uitstraling.De woonkamer heeft frisse, lichte tinten en de keuken is daarentegen donkerder wat voor een stoere uitstraling zorgt. Om de juiste sfeer te creëren kozen Michèle en haar man voor de verf van Pure & Original. “Pure & Original heeft een prachtige waaier aan subtiele kleuren die warmte uitstralen en daarnaast ook heerlijk verven. Ik verander ook graag om de tijd van kleur en dat is natuurlijk het mooie aan verf. Je kunt er in een mum van tijd je interieur mee omtoveren.”

De muren in de woonkamer kregen een laagje Classico Krijtverf in de kleur Calm. Voor het roze accent koos Michèle ook voor de Classico Krijtverf in Chalky Coral. In de keuken werd rekening gehouden met de natuurlijke lichtinval. “De keuken is een enorme ruimte met ramen rondom. De prachtige lichtinval maakt het mogelijk om voor donkere kleuren te kiezen. Omdat ik er echt weg van was, heb ik een tijdje geleden ook het keukeneiland zwart geschilderd. Het resultaat is fantastisch!” De krachtige uitstraling van de keukenwand creëer je met Marrakech Walls van Pure & Original in de kleur Cloudy Concrete.Overal in het huis zijn planten terug te vinden. Michèle is gek op heel veel planten en zij vind dit dan ook een must voor het interieur. De slaapkamer past hier goed bij met zijn botanische sfeer. Doordat hier de muren en het plafond wit zijn kan Michèle naar hartenlust experimenteren met accessoires.

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.