Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukenfabriek investeert flink in de toekomst

8.000 zonnepanelen zijn op het nieuwe dak van keukenfabriek Bruynzeel Keukens gelegd. "Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk speerpunt voor Bruynzeel Keukens en ons moederbedrijf DKG. Op het dak van onze keukenfabriek liggen op dit moment 1.500 zonnepanelen die samen zo’n 350.000 kWh opwekken", is op LinkedIn te lezen.



"Dit jaar vernieuwen we het dak van onze keukenfabriek en breiden we het aantal zonnepanelen uit naar 8.000, waardoor we maar liefst 1.840.000 kWh aan energie kunnen opwekken. Ook isoleren we het dak, voordat we de zonnepanelen plaatsen. Hierdoor kunnen we het vermogen van onze biomassaketel, welke we nu gebruiken om overgebleven houtafval te verbranden en zo de fabriek te verwarmen, terugschroeven. Houtafval dat overblijft, gaat terug naar de spaanplaatleverancier die er nieuw spaanplaat van kan maken. En daar maken wij dan weer nieuwe keukens van!"

Bron: LinkedIn

Publicatiedatum: