Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vera de Lange van Weltevree: "Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat"

Onlangs bracht Weltevree, fabrikant van buitenmeubilair, een nieuwe collectie naar de markt: de Bended Series. Om deze midden in de tijd van corona te lanceren was een spannende zet. Ondanks dat de verscheping vanuit China een tijd stil heeft gelegen gaat het goed met Weltevree.


De onlangs gelanceerde Bended series.

Vera de Lange van Weltevree laat weten dat het een geslaagde lancering is. “Zowel wij als designer Jaïr Straschnow zijn erg tevreden met het eindresultaat van deze aluminium tuin set. Ook lijkt het product gelukkig goed aan te slaan bij de consument. De feedback die we krijgen van klanten is erg positief. De vraag is dan ook enorm en we hebben sinds de lancering in april al een aantal keer meer van de Bended Series bij laten produceren maken.”

Net als bij ieder ander bedrijf merken ze ook bij Weltevree gevolgen van het virus. “Ook bij Weltevree merken we de gevolgen van corona. Dit heeft bij ons vooral betrekking op het logistieke proces, waardoor het kan zijn dat pakketten er langer over doen om bij de klant te komen. Gelukkig vallen de gevolgen verder mee. We merken dat mensen juist nu hun tuin zo aangenaam mogelijk willen maken.”


Opbergmeubilair Rabat Shelving van Weltevree.

Bij het bedrijf werken ze allemaal zo veel mogelijk thuis om zo een steentje bij te dragen. “We vinden het belangrijk om het openbaar vervoer vrij te houden voor mensen met vitale beroepen. Collega’s die afhankelijk zijn van openbaar vervoer komen dus ook niet naar kantoor. Anderen die in de buurt wonen, zijn af en toe aanwezig zodat de showroom open kan blijven voor klanten. Hierbij houden we ons aan de anderhalve meter afstand en wordt het kantoor zo schoon mogelijk gehouden”, aldus Vera.  

“We hebben een aantal leuke nieuwe producten op de planning staan”, laat Vera weten. “Eén daarvan is de Serious Swing, een design van Thor ter Kulve. Deze schommel is speciaal ontworpen voor volwassenen, iets wat meteen te zien is aan zijn formaat en stijlvolle design. De Serious Swing biedt een ideale plek om je gedachten te verzetten en even tot rust te komen. Een ander product dat we binnenkort zullen lanceren is de Waterworks. Dit slimme ontwerp biedt een oplossing voor een algemeen probleem: het rommelige hoekje bij de buitenkraan. Want waar laat je de tuinslang, emmer en ander tuingereedschap?” Over deze ontwerpen zal Weltevree binnenkort meer bekend maken in hun eigen magazine wat ze binnenkort uitbrengen. “Hierin staan onder andere verhalen over onderwerpen, mensen of bedrijven die óns inspireren, en delen we ook interviews met onze designers en productinformatie”, besluit Vera.

Meer informatie:
Weltevree
Nijverheidsweg-Noord 40A
3812 PB Amersfoort
info@weltevree.nl  
www.weltevree.eu