Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Radar duikt in wereld van de matrassen

Het populaire televisieprogramma Radar, naar eigen zeggen een platform met een kritische kijk op consumentenzaken, is de wereld van de matrassen ingedoken. Volgens de tv-makers, die elke maandag om 20:30 uur een live programma hebben bij AVROTROS op NPO 1 en waarvan de presentatie in handen is van Antoinette Hertsenberg, bestaan er zoveel soorten matrassen, dat het begrijpelijk is dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Radar zet de materialen in matrassen op een rijtje en geeft tips over hoe je een weloverwogen keuze voor een matras kunt maken.

FOTO RECTICEL GROUP

Daarvoor heeft men Chris Nederhorst ingeschakeld. Hij houdt zich al dertig jaar bezig met matrassen en heeft het onafhankelijke platform matras.info opgestart. Nederhorst benadrukt vooral dat er niet zoiets bestaat als het beste matras. 'Een matras moet bij jou passen.' Maar hoe bepaal je welk matras bij jou past?

Lees hier het complete artikel.

Reageren? leo@wonen360.nl

Publicatiedatum: